tupacgr13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Άγνωστο!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νεπάλ
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις πληροφορίες. Σε αυτό το ταξίδι θα είμαι μόνος τελικά καθώς ο συνταξιδιώτης "λάκισε" τελικά. Γενικώς από θέμα μπάτζετ δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Πέραν τούτου θεωρώ ότι έχω εξοικονομήσει αρκετά ήδη λόγω των φθηνών αεροπορικών(44 ευρώ 4 πτήσεις) και επειδή σκοπεύω να μείνω σε hostels που από αυτά που έχω δει οι τιμές είναι αρκετά φιλικές(γύρω στα 8-10 ευρώ το βράδυ για Αμμάν και γύρω στα 15-20 για τις άλλες δύο περιοχές). Οπότε θεωρώ ότι μπορώ να διαθέσω κάτι παραπάνω για να κάνω τις δύο ημερήσιες εκδρομές. Σχετικά με την ενοικίαση οχήματος θα ήθελα να αναφέρω ότι είμαι κάκιστος οδηγός ενώ πάντοτε το αυτοκίνητο, μου δημιουργεί τρομερό άγχος(ακόμα και όταν είναι δικό μου). Και επειδή γενικά έχω προβλήματα άγχους θα δείτε ότι δεν υπερφορτώνω ποτέ ούτε ταξιδιωτικό πρόγραμμα. Σε έσχατη περίπτωση υποθέτω ότι θα νοικιάσω αναγκαστικά αλλά θα ήθελα να το αποφύγω.
Σχετικά με αυτά που ανέφερε ο @taver και η @giannoula σχετικά με την Πέτρα σας ευχαριστώ πολύ και θα τα λάβω υπ' όψιν καθώς δεν τα γνώριζα. @misha19 Ευχαριστώ πολύ και για τις δικές σου πληροφορίες θα ρίξω μια ματιά και για wadi mujib που ομολογώ δεν το γνώριζα όπως και το όρος Μαχαίρα που ανέφερε ο @taver .
Αν υπάρχει κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει κάποιο γραφείο για ημερήσιες εκδρομές ας αναφέρει την εμπειρία του.
Σχετικά με αυτά που ανέφερε ο @taver και η @giannoula σχετικά με την Πέτρα σας ευχαριστώ πολύ και θα τα λάβω υπ' όψιν καθώς δεν τα γνώριζα. @misha19 Ευχαριστώ πολύ και για τις δικές σου πληροφορίες θα ρίξω μια ματιά και για wadi mujib που ομολογώ δεν το γνώριζα όπως και το όρος Μαχαίρα που ανέφερε ο @taver .
Αν υπάρχει κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει κάποιο γραφείο για ημερήσιες εκδρομές ας αναφέρει την εμπειρία του.