soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
Ποια Μαύρη Θάλασσα?Καλημέρα στο γκρουπ.Καταρχάς να αναφέρω οτι έχω διαβάσει πολλές πληροφορίες οσον αφορά ταξίδια στην Ιορδανία αλλά κάποιες απορίες παραμένουν.Το ταξίδι προγραμματίζεται για μέσα Απριλίου, θα είμαστε ενα γκρουπ 8-10 ατόμων ένα τύπου adventure bachelor trip και έχουμε στη διάθεση μας 4 μέρες.
Φτάνουμε στο Αμμάν ημέρα Τετάρτη πρωινή.Αναλύω το πλάνο όπως το έχω σκεφτεί με αυτα που έχω διαβάσει.Φευγουμε κατευθείαν απο αεροδρόμιο για Πέτρα και εδώ ειναι το πρώτο ερώτημα.Μένουμε 2 βράδυα Πετρα ή μοιράζουμε τα 2 βράδυα σε Πετρα και Wadi Rum ; Αξίζει τον κόπο, είναι κουραστικο; Μπορούμε με 2 βραδυα στη Πετρα να κάνουμε μονοήμερη επισκεψη στο Wadi Rum και επιπρόσθετα ειναι αρκετές 2 μέρες λαμβάνοντας υποψιν το συνολο που έχουμε διαθέσιμο.
Αν υποθέσουμε οτι ξοδέψαμε τις 2 μερες και φευγουμε Παρασκευη προς Αμμαν αξίζει ενα πέρασμα απο Μαυρη Θαλασσα; Οσο εχω καταλάβει Ματαμπα, Όρος Νεβο, Γεράσα ειναι στην ευρυτερη περιοχη του Αμμαν.Τι απο αυτα μπορουμε να προλαβουμε και αν αξίζει τον κοπο αλλιώς απλά να επικεντρωθούμε σε κατι συγκεκριμένο την Παρασκευή και κύριως το Σαββατο που ειναι διαθέσιμο ολόκληρο;
Να επαναλάβω πως προκειται για ενα γκρουπ 8-10 ανδρών που κυρίως θέλουμε να ζήσουμε την εμπειρία της διαμονής με τους βεδουίνους και τα σχετικά που περιλαμβάνει η επισκεψη στην έρημο.
Οποιεσδήποτε πληροφορίες ,εξτραδάκια, διαδρομές, οδηγοι κλπ θα εκτιμηθουν ιδιαιτέρως
Σας ευχαριστω και ελπίζω να μην κούρασα!