GTS
Member
Για Ινδία είπα δεν έχω άποψη. Άποψη έχω για Καμπότζη όπου πήγα καλοκαίρι και ήταν μια χαρά, τι άλλο πια θες να ακούσεις? Εσύ δεν πήγες καν καλοκαίρι, η γνώμη σου βασίζεται στους οδηγούς και στο τι γράφουν, ε, ας κρίνει ο καθένας πια που ενδιαφέρεται το τι θα πράξει. Οι χιλιάδες ταξιδιώτες που επισκέπτονται τη Ν.Α. Ασία καλοκαίρι είναι μάλλον άφρονες και με τάσεις αυτοκτονίας σύμφωνα με σένα...εγώ λέω ότι απλά κινδυνολογείς και πανικοβάλλεις άδικα κόσμο. Εγώ θα ξαναπήγαινα και θα ξαναπάω καλοκαίρι, εάν δε μπορώ άλλη έποχη. Σε ό,τι αφορά ελονοσία και λοιπές ασθένειες, επιδημίες κτλ. αξιόπιστη ενημέρωση δίνεται εδώ http://wwwnc.cdc.gov/travel/, το έχω δώσει δεκάδες φορές για αξιόπιστη και σοβαρή ενημέρωση πριν από κάθε τέτοιο ταξίδι (ελονοσία π.χ. δεν ενδημεί πάντου σε μια χώρα και επιπλέον υπάρχουν οι αυτονόητες ιατρικές προφυλάξεις). Είναι θαύμα που ζω μετά από 4 καλοκαίρια στην Ν.Α. Ασία και που ο καιρός ήταν πάντα θαυμάσιος, το αναγνωρίζω, ίσως και τυχερός . Αυτά και δεν επανέρχομαι διότι θεωρώ ότι η άποψή μου είναι ξεκάθαρη...Παίρνεις κόσμο στο λαιμό σου... Νότια Ταϋλάνδη μπορεί να παλεύεται, Μαλαισία-Ινδονησία είναι μάλιστα και ιδανική εποχή, αλλά Βιετνάμ, Καμπότζη και Ινδία όμως Ιούλιο δε θα συμβούλευα κανένα και με τίποτα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα, κατά τη δική μου γνώμη, δεν είναι ότι θα γίνεις μούσκεμα, είναι ότι κυκλοφορούν κουνούπια και Μαλάρια.