varioAthens
Member
Ολα θα πουληθουν. Ολα. Προσδεθειτε, θα εχουμε αναταραξεις.
Αυτο ακριβως που ειπες για το μουσειο Κυκλαδικης Τεχνης. Να βαζουν αυθαιρετους κανονες.Τώρα που ήμουν στην Αθήνα για τη πίτα επισκέφτηκα το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Ήταν η πρώτη Κυριακή του μήνα που η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλα τα δημόσια μουσεία, αλλά σε αυτό πλήρωσα κανονικά 18 ολόκληρα ευρώπουλα και μάλιστα γινόταν χαμός απο κόσμο.... Στο μουσείο αυτό για να έχεις ελεύθερη είσοδο και κάποια προνόμια πρέπει να είσαι "φίλος" του μουσείου, δλδ να πληρώνεις συνδρομή...
@paefstra τι ακριβώς είπες να τηρήσουν οι ιδιώτες;...
ΥΓ. Ήταν απο τα καλύτερα μουσεία που έχω δει στον Ελλαδικό χώρο!...
Αν θυμάμαι καλά αυτό το μουσείο είναι ιδιωτικό, νομίζω από Γουλανδρή και δεν υπάγεται στον κανονισμό για δωρεάν είσοδο.Τώρα που ήμουν στην Αθήνα για τη πίτα επισκέφτηκα το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Ήταν η πρώτη Κυριακή του μήνα που η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλα τα δημόσια μουσεία, αλλά σε αυτό πλήρωσα κανονικά 18 ολόκληρα ευρώπουλα και μάλιστα γινόταν χαμός απο κόσμο.... Στο μουσείο αυτό για να έχεις ελεύθερη είσοδο και κάποια προνόμια πρέπει να είσαι "φίλος" του μουσείου, δλδ να πληρώνεις συνδρομή...
@paefstra τι ακριβώς είπες να τηρήσουν οι ιδιώτες;...
ΥΓ. Ήταν απο τα καλύτερα μουσεία που έχω δει στον Ελλαδικό χώρο!...
Είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου εποπτευόμενο από το Υπουργείο Πολιτισμού και δεν λαμβάνει κρατική επιχορήγηση.Αν θυμάμαι καλά αυτό το μουσείο είναι ιδιωτικό, νομίζω από Γουλανδρή και δεν υπάγεται στον κανονισμό για δωρεάν είσοδο.
Χοντρικά τώρα κάτι τέτοιο ειχα διαβάσει ναι μου είχαν πει παλιότερα.
Μα φυσικά εμείς μεσω του κράτους. Όπως γίνεται σε κάθε "σοβαρη" ιδιωτικοποίηση που σέβεται τον εαυτό της. Για την ανάπτυξη βρε...Και την συντήρηση αυτών των αρχαιολογικών χώρων ποιος θα την κάνει; Δεν αναγράφει το άρθρο... Μόνο θα εισπράττουν;...