Καλησπερα ,συμπερασμα οι ΔΕΗ και οι Λατινες και νεκρους ανασταινουν!!!!!Πανομοιοτυπες συζητήσεις έχω κάνει άπειρες σε μπαρ με λατινες, αλλά μιλούσαν για άλλη δουλειά. Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι κι αυτές νεκρούς ανασταίνουν ουσιαστικά, οπότε μικρή η διαφορά.
Καλησπερα,αγαλμα στην ΔΕΗ που αναστησε την dym kyr,επιτελους να μαθουμε ξανα για πολυτελη ξενοδοχεια και προορισμους 5 και 6 αστερων!!!!!το' χω!
Ας περιμενουμε λιγο και την ΕΥΔΑΠ. Ας τα προσεξουμε λιγο παιδακια κι αυτα τα πραγματακια. Λιγο προσοχη θελω, μην τα προσπερναμε... ντροπη ειναι... Ελλαδα ζουμε...Καλησπερα ,συμπερασμα οι ΔΕΗ και οι Λατινες και νεκρους ανασταινουν!!!!!
Ε δεν είναι οφ τοπικ η πώληση νεφρού έξτρα εισόδημα είναι.Να ενημερώσω ότι δεν είμαστε στο οφ τοπικ. Εδώ δίνουμε ιδέες για έξτρα χαρτιλικι - εισόδημα.
Επισης ειναι καλη στιγμη να πουλησουμε τα χρυσαφικα της οικογενειας.και για να είμαι μέσα στο θέμα : μαζέψτε χαρτί, αλουμίνιο, σιδερικά και πουλήστε τα όπως κάνουν κάποιοι που δεν πήγανε ποτέ σε 5-6αστερα ξενοδοχεία, και αυτοί άνθρωποι είναι..
Θα ήθελα να ήμουν μάγος θαυματοποιός να έκανα ένα μαγικό ξόρκι που θα μετέτρεπε κάθε χρυσό μέταλλο που υπάρχει σε κοινές πέτρες. Τότε κάθε οικονομικό σύστημα που βασίζεται σε αποθέματα χρυσού θα κατάρρεε μαζί και όλες οι τράπεζες και τα χαρτονομίσματα δεν θα άξιζαν τίποτα.Επισης ειναι καλη στιγμη να πουλησουμε τα χρυσαφικα της οικογενειας.
Θυμομαστε οτι το 2005 η χρυση λιρα κοστιζε 100 ευρω και σημερα κοντα 400.
35€ με καλό φαγητό και ένσημο είναι ανά ημέρα. Μόλις ενημερώθηκα από φίλο στην παραγωγή.Το έχω κάνει και εγώ αυτό.. Εχω παίξει στα Κλεμμένα όνειρα, σε διαφήμιση του Τζόκερ, του Βασιλόπουλου και της Eurobank.
Τα λεφτά μπροστά στις ώρες είναι αρκετά λίγα. Π.χ για την διαφήμιση του Βασιλόπουλου είχαμε πάει στις 04:00 σε ένα Cinema και καθόμασταν με τις ώρες μέχρι να βγει έτσι όπως το ήθελαν.
Ειδικά στην διαφήμιση της Eurobank ήμασταν στα Village του Ρέντη για πάνω από 12 και ώρες.
Φυσικά να προσθέσουμε το φαγητό που έχεις για τις ώρες εκεί. Καλή φάση για έξτρα.
Που το ξέρεις καλέ ότι είμαστε ομορφοπαιδα;
Πέρασε και τα 500€ η λίρα.Επισης ειναι καλη στιγμη να πουλησουμε τα χρυσαφικα της οικογενειας.
Θυμομαστε οτι το 2005 η χρυση λιρα κοστιζε 100 ευρω και σημερα κοντα 400.
Ελπιζω οχι για λογαριασμο ΔΕΗ, αυτο κανεις δεν το περιμενε τοτε.