Ιδέες για έξτρα εισόδημα

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Γιατί δεν ανοίγεται ένα νήμα βρε παιδιά να γράψετε για τα κρυπτονομισματα,να μάθουμε κι εμείς που δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα;
Ξεκίνα να δέχεσαι για τα πορτοκάλια πληρωμές σε Cryptos και θα γίνεις Viral κατευθείαν..

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Γιατί δεν ανοίγεται ένα νήμα βρε παιδιά να γράψετε για τα κρυπτονομισματα,να μάθουμε κι εμείς που δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα;
Ναι βρε παιδιά, για να μην κλειδώσει και το παρόν και χάσουμε τις ωραίες ιδέες που λέει ο καθένας:lol:
Σεβαστά όλα, αρκεί να μην πλακωθείτε:bleh:

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Ναι βρε παιδιά, για να μην κλειδώσει και το παρόν και χάσουμε τις ωραίες ιδέες που λέει ο καθένας:lol:
Σεβαστά όλα, αρκεί να μην πλακωθείτε:bleh:
Δεν καταλαβαίνουμε τι θες να πεις...

1.png

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία

Viaggi

Member
Μόλις είδα μια κυρία που έβγαζε βόλτα 10 σκυλιά. Dog walker μου συστήθηκε! Μακρινός ξάδελφος του Johnnie μάλλον. Δεν την λες άσχημη ιδέα για εξτραδάκι.

D

Delmem38110

Guest
Μόλις είδα μια κυρία που έβγαζε βόλτα 10 σκυλιά. Dog walker μου συστήθηκε! Μακρινός ξάδελφος του Johnnie μάλλον. Δεν την λες άσχημη ιδέα για εξτραδάκι.
γνωστή μου στο πλυμουθ το έχει σαν κύριο επάγγελμα και σε συνδυασμό επίσης με φιλοξενία με πολύ μικρό αριθμό ζώων για όποιον θέλει στο ίδιο της στο σπίτι (μονοκατοικία). και πληρώνετε καλά.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
FYI, Χθες είδα στη πλατεία στα Πετράλωνα flyer κολλημένο σε κολώνα, κοπέλα που βγάζει βόλτα τα σκύλια σας. Τιμοκατάλογος 5 ευρώ το μισάωρο, 15 ευρω το σπαστό 2ωρο μέσα στη μέρα για τον ίδιο σκύλο.

Spark

Member
Γνωρίζεις αρκετά πράγματα για τον κόσμο του metaverse; Εγώ τίποτα. Το facebook επένδυσε 10 δισ. δολλάρια μέσα στο 2021 για το metaverse, κάτι θα ξέρει παραπάνω από εμάς.
Συμπτωματικά χθες είδα μια ταινία επ.φαντασίας που με έκανε να καταλάβω ότι το σύστημα Skynet=Genesis=Metaverse!

Για όποιον δεν κατάλαβε είναι η προσπάθεια του Ζάκερμπεργκ να αναπτύξει σε παγκόσμιο επίπεδο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του σε χρήμα..
Όμως η προσπάθεια δεν φαίνεται επιτυχημένη, δείτε εδω Metaverse

και για να είμαι εντός θέματος: ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ σε ανήμπορους ανθρώπους είναι πηγή εισοδήματος.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh