Ξεκίνα να δέχεσαι για τα πορτοκάλια πληρωμές σε Cryptos και θα γίνεις Viral κατευθείαν..Γιατί δεν ανοίγεται ένα νήμα βρε παιδιά να γράψετε για τα κρυπτονομισματα,να μάθουμε κι εμείς που δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα;
Ξεκίνα να δέχεσαι για τα πορτοκάλια πληρωμές σε Cryptos και θα γίνεις Viral κατευθείαν..Γιατί δεν ανοίγεται ένα νήμα βρε παιδιά να γράψετε για τα κρυπτονομισματα,να μάθουμε κι εμείς που δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα;
Ναι βρε παιδιά, για να μην κλειδώσει και το παρόν και χάσουμε τις ωραίες ιδέες που λέει ο καθέναςΓιατί δεν ανοίγεται ένα νήμα βρε παιδιά να γράψετε για τα κρυπτονομισματα,να μάθουμε κι εμείς που δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα;
Δεν καταλαβαίνουμε τι θες να πεις...Ναι βρε παιδιά, για να μην κλειδώσει και το παρόν και χάσουμε τις ωραίες ιδέες που λέει ο καθένας
Σεβαστά όλα, αρκεί να μην πλακωθείτε
Πριν λίγο διάβαζα αεροπορική να δέχεται πληρωμή σε crypto.Ξεκίνα να δέχεσαι για τα πορτοκάλια πληρωμές σε Cryptos και θα γίνεις Viral κατευθείαν..
Αν ήθελαν Russian looking γυναίκες είχα υπογράψει συμβόλαιο χτες
γνωστή μου στο πλυμουθ το έχει σαν κύριο επάγγελμα και σε συνδυασμό επίσης με φιλοξενία με πολύ μικρό αριθμό ζώων για όποιον θέλει στο ίδιο της στο σπίτι (μονοκατοικία). και πληρώνετε καλά.Μόλις είδα μια κυρία που έβγαζε βόλτα 10 σκυλιά. Dog walker μου συστήθηκε! Μακρινός ξάδελφος του Johnnie μάλλον. Δεν την λες άσχημη ιδέα για εξτραδάκι.
FYI, Χθες είδα στη πλατεία στα Πετράλωνα flyer κολλημένο σε κολώνα, κοπέλα που βγάζει βόλτα τα σκύλια σας. Τιμοκατάλογος 5 ευρώ το μισάωρο, 15 ευρω το σπαστό 2ωρο μέσα στη μέρα για τον ίδιο σκύλο.Μόλις είδα μια κυρία που έβγαζε βόλτα 10 σκυλιά. Dog walker μου συστήθηκε! Μακρινός ξάδελφος του Johnnie μάλλον. Δεν την λες άσχημη ιδέα για εξτραδάκι.
Συμπτωματικά χθες είδα μια ταινία επ.φαντασίας που με έκανε να καταλάβω ότι το σύστημα Skynet=Genesis=Metaverse!Γνωρίζεις αρκετά πράγματα για τον κόσμο του metaverse; Εγώ τίποτα. Το facebook επένδυσε 10 δισ. δολλάρια μέσα στο 2021 για το metaverse, κάτι θα ξέρει παραπάνω από εμάς.