Natassa.pla
Member
να τα εκατοστήσεις!! Πλοίο και νησί ! αλλιώς ανατολική Πελοπόνησσος !
Σπέστες, Υδρα και Πόρο πάς και με αυτοκίνητο. το παρκάρεις απέναντι και περνάς με θαλάσσιο ταξί στα 2 πρώτα (απο Κόστα για Σπέτσες και απο Ερμιόνη για Υδρα) ενώ στον Πόρο περνάς με το αυτοκίνητο απο Γαλατά (έχει φέρυ κάθε 10-20 λεπτά). Κατ' εμέ η καλύτερη επιλογή για να μην εξαρτάσαι απο δρομολόγια πλοίων, εισητήρια κτλ κτλ. Διάρκεια περίπου 3 ώρες για όλα.Δεν θα προτιμούσα νησί γιατί οπωσδήποτε πρέπει να είμαι την Δευτέρα πίσω και δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβεί!
και σε εμένα αρέσει ο Πόρος αλλά αυτό για τις παραλίες του δε το έχω ξανακούσει. για πές καμία να έχουμε υπόψηo πορος μου αρεσει και εμενα πολυ..απλα επειδη το δυνατο του χαρτι ειναι οι παραλιες του
λιμανακι της αγαπης,και σε εμένα αρέσει ο Πόρος αλλά αυτό για τις παραλίες του δε το έχω ξανακούσει. για πές καμία να έχουμε υπόψη
Τι να σου πει βρε Νίκο.... Μια σταλιά τόπος ειναι, περπατάς και διαλέγεις !και σε εμένα αρέσει ο Πόρος αλλά αυτό για τις παραλίες του δε το έχω ξανακούσει. για πές καμία να έχουμε υπόψη
ειναι πολυ φθηνοτερος απο υδρα και σπετσες!Και ο Πόρος ειναι σχετικά φθηνός!
οταν λεμε οτι κατι ειναι το "δυνατο χαρτι" ενος νησιου..σημαινει οτι ειναι το δυνατο του σημειο..με αλλα λογια, δεν ειναι γραφικο νησι, δεν εχει αξιοθεατα, δεν εχει νυχτερινη ζωη, ουτε σπουδαια μαγαζια για φαγητο (αν και τρως καλα και φθηνα), εχει ομως ωραιες παραλιες..υποθέτω ότι αναφέρεις τις παραλίες του πόρου ως δυνατό χαρτί του σε σύγκριση με την ύδρα και τις σπέτσες έτσι?