KIKI
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιορδανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αφρική Ναμιμπια
Στην επιστροφή ειχα 10 ωρες αναμονή στο αεροδρομιο δυστυχως νυχτα . Τεσσερα ατομα απο το γκρουπάκι βγηκαν για μια βολτα χωρις ιδιαιτερη διαδικασία. Εκαναν συμφωνια με ενα ταξι και τους πηγε σε σημεια ενδιαφεροντος.Αν θυμαμαι καλά κοστισε 100 ευρω, πολυ καλή τιμή για ρεζερβέ αυτοκινητο.Μπορεις να δωσεις παραπανω πληροφοριες; Εχω κλεισει για αυγουστο με etihad και με ενδιαφερει να μαθω αν μπορεις να βγεις abu dabi λογο 9ωρης αναμονης.
Ακομα που προμηθευτικες το wifi και για την ασφαλεια.
Μαλλον την ιδια πτηση εχουμε. Και η δικια μου αναμονη ειναι στην επιστροφη νυχτα, οποτε για να μην μεινω τοσες ωρες στο αεροδρομιο να την αξιοποιήσω με μια βολτα στην πολη.Στην επιστροφή ειχα 10 ωρες αναμονή στο αεροδρομιο δυστυχως νυχτα . Τεσσερα ατομα απο το γκρουπάκι βγηκαν για μια βολτα χωρις ιδιαιτερη διαδικασία. Εκαναν συμφωνια με ενα ταξι και τους πηγε σε σημεια ενδιαφεροντος.Αν θυμαμαι καλά κοστισε 100 ευρω, πολυ καλή τιμή για ρεζερβέ αυτοκινητο.
Για συνδεση με ιντερνετ πηραμε τηλεφωνο ενα γραφειο στην Αθηνα που το εχει Ιάπωνας ο κος Karakyun. H.I.S DREAM TRAVEL .
Παρε τηλεφωνο και θα σου πει τι να κανεις.
Ο ιδιος εκδιδει και τα κουπόνια για τα γρηγορα τραινα . Οταν φθασεις Ιαπωνια δεν γινεται να τα εκδωσεις εκει. Θα πληρωσεις διπλά χρηματα οπως οι ντοπιοι για να ταξιδεψεις .
Μπορεις να τα βγαλεις και μονος σου στο διαδικτυο.
Περιπλοκα λιγο ολα αυτα αλλά κερδιζεις με τη διαφορά.
Εγω αν εκανα τις διαδρομες με τραινο χωρις κουπονι αγορασμενο εδω θα πληρωνα 450 ευρω.
Με το κουπονι πληρωσα 218.
Ασφαλεια εκανα στον ασφαλιστη μου όπως κάνω σε καθε ταξιδι.
Σας παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον σε λίγες μέρες ταξιδεύουμε και εμείς, παραλίγο να συνταξιδεύαμε με τον φίλο Γ. .. Μια ερώτηση έχω ταξιδιωτική ασφάλεια από πού;Βικτωρία σε ευχαριστω πολυ για τα ενθαρρυντικά λόγια σου.
Ρωτα οτι θέλεις , χαρά μου να βοηθησω όσο μπορώ.
Το οικονομικο κομμάτι στο γραφω τωρα
Αεροπορικο εισιτηριο με Etihad 580 ευρω
Διαμονή 10 νυχτες 500
Κουπόνι τραίνου 220
Προσωπικα εξοδα 550 ( χωρις καθόλου οικονομία)
pocket wifi 20 ( μοιρασμένο με άλλα 2 ατομα)
Προαιρετικη ταξιδιωτικη ασφαλεια 50
------------
Συνολο 1920 ευρώ
Από Interamerican για 13 μέρες 54 ευρώ.Ακριβουτσικη αλλά με κοβιντ και γριππη να σέρνονται ήθελα να είμαι καλυμμένη. Σας εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα. Πόσες μέρες θα μείνετε Ιαπωνία;Μόνοι σας πάτε;Σας παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον σε λίγες μέρες ταξιδεύουμε και εμείς, παραλίγο να συνταξιδεύαμε με τον φίλο Γ. .. Μια ερώτηση έχω ταξιδιωτική ασφάλεια από πού;
Μόνοι μας ναι για 10 μέρες! Ευχαριστούμε περιμένουμε και την συνέχεια της ιστορίας!Από Interamerican για 13 μέρες 54 ευρώ.Ακριβουτσικη αλλά με κοβιντ και γριππη να σέρνονται ήθελα να είμαι καλυμμένη. Σας εύχομαι να περάσετε πολύ όμορφα. Πόσες μέρες θα μείνετε Ιαπωνία;Μόνοι σας πάτε;
στο μαρουσι ειναι το γραφειο;Για συνδεση με ιντερνετ πηραμε τηλεφωνο ενα γραφειο στην Αθηνα που το εχει Ιάπωνας ο κος Karakyun. H.I.S DREAM TRAVEL .
QUOTE]
Δεν γνωρίζω που ειναι το γραφείο.Τηλεφωνικα εγινε η συνεννοηση.στο μαρουσι ειναι το γραφειο;
για ιντερνετ πηρατε pocket wifi?