traveladdict
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λος Άντζελες
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Όχι δεν το ξέρεις. Φυσικά και με ενδιαφέρει.το ξέρω ότι δεν σε ενδιαφέρει αλλά αρέσει σε μένα να το λέω![]()
Όχι δεν το ξέρεις. Φυσικά και με ενδιαφέρει.το ξέρω ότι δεν σε ενδιαφέρει αλλά αρέσει σε μένα να το λέω![]()
Για πες! Αντι-αγγελοπουλικός;Όσοι δεν συμμετείχαν στην προετοιμασία, συμμετείχαν στις διαδηλώσεις που έκανε ο μακαριστός Καντιώτης,
Και μια και έθεσες τις μεγάλες ταινίες του ελληνικού σινεμά να προσθέσω - σύμφωνα με τα δικά μου γούστα - τον Μελισσοκόμο, το Κυριακάτικο Ξύπνημα, τον Δράκο και το Προξενιό της Άννας.
Υπήρξε μαθητής του Kurosawa. Άξιος, ευφυής και ικανός, υποστηρήχθηκε σθεναρά στις Κάννες από το δάσκαλό του.Ναι ο ύπνος ειναι μια συχνή παρενέργεια των ταινιών του Αγγελόπουλου ή άλλη ήταν οι θάνατοι των πρωταγωνιστών με το πέρας των γυρισμάτων θυμίζω: Κατράκης, Παπαγιανόπουλος, Βολοντέ (αστειεύομαι, μη βγάλει τα μαχαιρια ο Τράβελλερ). Ο Θίασος σαφώς είναι η Καλύτερη ταινία στο ελληνικό σινεμά. Και για να θυμηθώ και κάτι άσχημο, μου είχε κάνει πολύ αλγεινή εντύπωση η αντίδραση του Αγγελόπουλου όταν έχασε στις Κάννες από τον Κουστουρίτσα.
... για τους χρήστες από Ελλάδα/στα Ελληνικά.Η Google σήμερα τιμά την 77η επέτειο από την γέννηση του μεγάλου σκηνοθέτη,αφιερώνοντάς του το κεντρικό της logo ή αλλιώς doodle.