traveladdict
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λος Άντζελες
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Όχι δεν το ξέρεις. Φυσικά και με ενδιαφέρει.το ξέρω ότι δεν σε ενδιαφέρει αλλά αρέσει σε μένα να το λέω
Όχι δεν το ξέρεις. Φυσικά και με ενδιαφέρει.το ξέρω ότι δεν σε ενδιαφέρει αλλά αρέσει σε μένα να το λέω
Για πες! Αντι-αγγελοπουλικός;Όσοι δεν συμμετείχαν στην προετοιμασία, συμμετείχαν στις διαδηλώσεις που έκανε ο μακαριστός Καντιώτης,
Και μια και έθεσες τις μεγάλες ταινίες του ελληνικού σινεμά να προσθέσω - σύμφωνα με τα δικά μου γούστα - τον Μελισσοκόμο, το Κυριακάτικο Ξύπνημα, τον Δράκο και το Προξενιό της Άννας.
Υπήρξε μαθητής του Kurosawa. Άξιος, ευφυής και ικανός, υποστηρήχθηκε σθεναρά στις Κάννες από το δάσκαλό του.Ναι ο ύπνος ειναι μια συχνή παρενέργεια των ταινιών του Αγγελόπουλου ή άλλη ήταν οι θάνατοι των πρωταγωνιστών με το πέρας των γυρισμάτων θυμίζω: Κατράκης, Παπαγιανόπουλος, Βολοντέ (αστειεύομαι, μη βγάλει τα μαχαιρια ο Τράβελλερ). Ο Θίασος σαφώς είναι η Καλύτερη ταινία στο ελληνικό σινεμά. Και για να θυμηθώ και κάτι άσχημο, μου είχε κάνει πολύ αλγεινή εντύπωση η αντίδραση του Αγγελόπουλου όταν έχασε στις Κάννες από τον Κουστουρίτσα.
... για τους χρήστες από Ελλάδα/στα Ελληνικά.Η Google σήμερα τιμά την 77η επέτειο από την γέννηση του μεγάλου σκηνοθέτη,αφιερώνοντάς του το κεντρικό της logo ή αλλιώς doodle.