• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Θιβέτ Θιβέτ Ταξίδι σε μια ανύπαρκτη χώρα

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Μολόγα! Πόσους???? Πόσα μοναστήρια ξεκλήρισες μαρή? Για αυτό μειώθηκε δραματικά το καλοκαίρι ο αριθμός των βουδιστών-μοναχών στο Θιβετ?
:xmas_redface::xmas_redface::xmas_redface:

δεν δεν ήταν όλα τα μοναστήρια των κόκκινων μοναχών είχαν και άλλα χρώματα, τα μαθήματα του Σταύρου στράφι πήγαν;.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Ζηλεύετε κυρίες μου γι' αυτό...Τί κόκκινους, πράσινους και πορτοκαλί. Φάτε μάτια ψάρια...Αμ άδικο είχε ο Σταύρος, Ιωάννα μου; Ε;;

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
:xmas_redface::xmas_redface::xmas_redface:

δεν δεν ήταν όλα τα μοναστήρια των κόκκινων μοναχών είχαν και άλλα χρώματα, τα μαθήματα του Σταύρου στράφι πήγαν;.
Δηλαδή, εμμέσως πλην σαφώς, μας λες ότι ξεκλήρισες κι άλλα μοναστήρια εκτός από αυτά των κόκκινων που παντρεύονται? Τς, τς, τς... τα σόδομα και τα γόμορρα! :xmas_mrgreen:

coccobill

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
Μα τι ειναι αυτα που λετε? Η ioanna μας εχει περπατησει σε ειδυλλιακες λιμνες, εχει φερει γυρα τους ναους ψαλλοντας, εχει εξευμενισει το καρμα της υπομενοντας τοπικους βαρδους, εχει πεσει σε εξαντλητικες νηστειες για να απαλλαξει την υλη της απο πεζες επιθυμιες κι εσεις εστιαζετε στα ανουσια? Οχι, δεν ειναι τετοιο κοριτσι το κοριτσι μας...

(ioanna, τα'χεις κατεβασει τα μαλλινα? γιατι , αν θες βοηθεια με τις ντουλαπες σου εγω εδω ειμαι...μη διστασεις! )

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Αμάν πια...όλες είσαστε αδιάκριτες...στενός κορσές της γίνατε της Ιωάννας...μήπως από ζήλεια;Συνέχισε Ιωάννα παιδί μου ακάθεκτη το έργο σου και μη διστάζεις...

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Αμάν πια...όλες είσαστε αδιάκριτες...στενός κορσές της γίνατε της Ιωάννας...μήπως από ζήλεια;Συνέχισε Ιωάννα παιδί μου ακάθεκτη το έργο σου και μη διστάζεις...
Αχ δίκιο έχεις ήταν να μην μου βγει το όνομα, τώρα πια ότι και να κάνω δεν τις πείθω για τα χρηστά ήθη και έθιμα μου.

coccobill για τα μάλλινα αύριο λέω, τι ώρα μπορείς;

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Δηλαδή, εμμέσως πλην σαφώς, μας λες ότι ξεκλήρισες κι άλλα μοναστήρια εκτός από αυτά των κόκκινων που παντρεύονται? Τς, τς, τς... τα σόδομα και τα γόμορρα! :xmas_mrgreen:
:xmas_redface::xmas_redface::xmas_redface::xmas_redface::xmas_redface::xmas_redface::xmas_redface::xmas_redface:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Καλά τι θηλυκό τόπικ είναι αυτό;
Απ τα τελευταία 36 ποστ, τα 35 έχουν γραφεί από γυναίκες.
Τόση πέραση πια οι Θιβετιανοί καλόγεροι;
Πάει χάνεται η ορθοδοξία μας...

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Δίκιο έχεις Βαγγέλη πάω να βρω τον Stav μήπως και προσελκύσουμε και τον ανδρικό πληθυσμό, ή μήπως να βάλω καμιά φωτογραφία Θιβετιανής καλλονής;

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Ευτυχώς που σας πήρε χαμπάρι ο παπα-vagantos να σας φέρει στον ίσιο δρόμο μέρες που είναι!!!!

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Θιβετιανής καλλονής; Σιγά το δέλεαρ.
Μεγαλύτερη πέραση έχει η σαρδέλλα Καλλονής
... και να συμπληρώσω: Ειδικά αν συνοδεύεται απ' τον "ορό της αλήθειας"...

Τώρα, βέβαια, αν πρόκειται για καμμιά καλλονή σαν αυτήν

aimg193.imageshack.us_img193_4219_misstibet06lg.jpg

νομίζω ότι ο πατήρ θα μας έδινε την ευχή του...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom