Αν δεχόμαστε λέει ,καλωσόρισες ΤΖΟΝ στην παρέα .δεχεστε κ νεα μελη; για τον καφε ναι, για το φαι επιφυλασσομαι!
Καλώς τον.Φυσικά και να μας την στείλεις.Κανονίστε οι Κρητικοί συνάντηση και να είστε βέβαιοι οτι πολλοι απο εμας θα έρθουν.Ειδικά αν είναι και κοντα στου Αγίου Πνευματος αυξάνονται κατα πολύ οι πιθανότητες.γεια σας απο την κρητη.περσυ ημουν μαζι σας[με τον καπετανιο] και ολα ηταν ωραια.δυστυχως φετος πρεπει να μεινω σπιτι και να προσεχω τον σκυλο της γυναικας μου.η γυναικα μου θα ειναι στη σαλονικη εκεινες τις μερες.να σας τη στειλω? καλα να περασετε.εμεις στην κρητη προτεινω να κανουμε μια συναντηση με ρεθυμνο,καπετανιο,και αλλους. σας χαιρετω. κυριακος.
Θα χαρούμε και εμείς να σε γνωρίσουμε.Καλησπέρα σας! και εγώ νέο μέλος είμαι και θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω, οπότε θα έρθω στην συνάντηση!!
Στα θεατρικά πως τα πάνε τα πεθερικά ?toumpioti, Ninius χωρίς m-stam χλομό το βλέπω..
Εκείνο το ΣΚ θα έχουμε φιλοξενούμενους πεθερά και πεθερό από Αγγλία, λέτε να τους σύρω και αυτούς μαζί ??