• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Θεσσαλονίκη - Συνάντηση γενεθλίων TravelStories

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Αχ ευχαριστούμε για τα νέα! αμάν πια αυτή γρίπη! τη μισώ τη μισώ τη μισώ!!!!!!
παιδιααααα θα κόψουμε βασιλόπιτα; ή αν η επόμενη συναντηση γινει τέλη Γενάρη, να το κάνουμε πριν τις 21, ώστε να έρθω και εγώ; εισητήριο δεν έκοψα ακόμα για άμστερνταμ, αλλά κάπου εκεί θα φύγω.
έστω και ανεπίσημα να κάνουμε μια συνάντηση-καφέ πριν φύγω εεεε.....pleaseeeee.... Αλλιώς θα σας γνωρίσω όταν ξαναέρθω (το καλοκαίρι μάλλον), στην Ελλάδα
και πάμε πάλι: τη μισώ τη γρίπη τη μισώ τη μισώ!!!!!
κάθε μέρα που περνάει γίνομαι και χειρότερα. τώρα με το ζόρι γράφω κάποιες γραμμές.... :-( ΑΜΑΝ!!!

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Περαστικά βρε παιδί μου...κανόνισε να φανείς δυνατή...εξόντωσέ την τη ρημάδα αφού τη μισείς:rolleyes:!Κατά καλοκαίρι μεριά δε κάνετε και μία συνάντηση σε κανά νησί...ας πούμε στη Λέσβο...να σας γνωρίσουμε και μεις!Ζηλεύω με όλα αυτά που ακούω!:mad:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Nα αλλάξει ο τίτλος του τόπικ σε:
Θεσσαλονίκη: Συνάντηση γενεθλίων του μέλους Fourkas

• Και πάλι πολύχρονος ταξιδευτή.
  • Περαστικά tita
  • Πολύ ευτυχής που σας γνώρισα όλους κι από κοντά , Βαγγέλης.

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
Nα αλλάξει ο τίτλος του τόπικ σε:
Θεσσαλονίκη: Συνάντηση γενεθλίων του μέλους Fourkas

• Και πάλι πολύχρονος ταξιδευτή.
  • Περαστικά tita
  • Πολύ ευτυχής που σας γνώρισα όλους κι από κοντά , Βαγγέλης.
αλλο κοσμοιστορικο γεγονος μας εκανε την τιμη το μελος vagantos να παρεβρεθει επιτελους σε συναντηση...
εδω λεγαμε για να τον γνωρισουμε να παμε στα μερη του... θανο εχασες..
αλλα μαλλον για το αφεντικο ηρθε και οχι για εμας...

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
Μόνο αυτά???
Για δώστε πληροφορίες...
αγαπητε σπορε εχουμε ακουσει πολλα για σενα να ερθεις στην επομενη συναντηση να τα δεις ολα απο κοντα...
οχι μονο να μας κλειδωνεις θεματα... επειδη καποιοι-ες ηταν αταχτοι και το εκαναν μπαχαλο...
αντε το πα μια που στο κρατουσα...

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Fourkas, απο βάθους καρδιάς κι από μένα τις καλύτερες ευχές, πολλά και καλά χρόνια να ζήσεις, κι ό,τι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρείς!

Να το ξέραμε πιο μπροστά κάτι θά'χαμε κάνει και για τούρτα...

Πολύ ευγενικό από μέρους σου για το κέρασμα, μας αιφνιδίασες ευχάριστα όλους! :clap:

Για το μόνο που στενοχωρήθηκα ήταν ότι λόγω "χωροταξικού" προβλήματος δεν είχαμε την ευκαιρία να πούμε περισσότερα - εκτός από το "smoking break"... την επόμενη φορά να οργανωθούμε - τουλάχιστον - σ'αυτό! :haha::haha::haha:

Ελπίζω κάποιες αναφορές που έγιναν στην προηγούμενη και σημερινή συνάντηση για κόψιμο πίτας το Γενάρη να πάρουν πιο συγκεκριμένη μορφή, μετά τ' Άη Γιαννιού θα είμαι και 'γώ πίσω από Γερμανία, άντε να απαλλάξω και το Γιώργο από το "βάρος" της φωτογραφικής μηχανής, να φέρω εγώ τη δική μου, να μην τρέχει το παιδί από 'δώ κι από κει για να τις ανεβάσει.

Κι ακούσατε την Τίτα, έ; Πριν τις 21.

Για όσους αναχωρήσουν σύντομα για τις γιορτές, τις ευχές μου από τώρα αλλά (τώρα που το σκέφτομαι, γιατί όχι, ευχές είναι αυτές) και για όλους τους άλλους: Ό,τι καλύτερο και - κυρίως - ένα καλύτερο 2010!

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
... επιτέλους ...
όταν έλεγες ότι είχα "5ωρες stop over στο BKK" δεν σε κοιτούσε ο διπλανός σου ότι μιλάς κορακίστικα.:D

Πολύ όμορφο μεσημέρι , παρέα με πολύ ωραίους και large ανθρώπους ( εξάλου φαίνεται ότι η επιτυχία του travelstories δεν είναι μόνο επίτευγμα του Def αλλά και των των μελών του.

ευχαριστώ ξανά όλους για τις ευχές σας:clap:
στελιο εγω παντως παλι περιεργα θα σε κοιτουσα ... το ββκ δεν...
αντε και παλι χιλιοχρονος και ας μη μας αποκαλυψες τα ποσα κλεινεις ..κατι για 3 .... something ειπες..
και οι αντρες κρυβουν τα χρονια τους...
αν και για το προσωπο που ρωτουσαν την ηλικια του ολοι σχεδον ηταν αλλο...μαντευετε ποιο..
καποιο που πηγαινει ημερησιες στην ιταλια και για σαββατοκυριακο στη ν.υορκη

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
αν και για το προσωπο που ρωτουσαν την ηλικια του ολοι σχεδον ηταν αλλο...μαντευετε ποιο..
καποιο που πηγαινει ημερησιες στην ιταλια και για σαββατοκυριακο στη ν.υορκη
Να λείπουν τα σχόλια για τον φίλο μου, εντάξει;
Εγώ, πάντως, δε ρώτησα!

Είμαι σίγουρος ότι αν κανονίσουμε "το κοπί τι πίτα" Σ/Κ, θα κανονίσει μια ημερήσια για να είναι παρών και να δείς που τη σαμπάνια με σταυρωμένα χεράκια θα την πιούμε! :haha:

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
Να λείπουν τα σχόλια για τον φίλο μου, εντάξει;
Εγώ, πάντως, δε ρώτησα!

Είμαι σίγουρος ότι αν κανονίσουμε "το κοπί τι πίτα" Σ/Κ, θα κανονίσει μια ημερήσια για να είναι παρών και να δείς που τη σαμπάνια με σταυρωμένα χεράκια θα την πιούμε! :haha:
μαλλον η θεσνικη ειναι πιο δυσκολος προορισμος απο ν.υορκη......
για σαμπανια δεν ξερω ... αλλα απο πιρουνι... απαικτος...

dmdoc

Member
Με τις προσφορες της aegean θα ειναι πιο ευκολες οι μετακινησεις για ολους αν καθοριστει απο τωρα μια ημερομηνια συναντησης

Lachesis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ζαγορά Πηλίου
Ταξίδι-Όνειρο
Τζαμάικα Κόστα Ρίκα Χαβάη
Η συνάντηση ήταν όπως την περίμενα! :clap: Μ΄άρεσε και... είχε πλάκα! Όλοι μα όλοι ήταν ευγενικοί και χαμογελαστοί :D

Στέλιο, να τα εκατοστήσεις και πάλι! :birthday:
Σου χρωστάμε ένα κέρασμα!

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
αλλο κοσμοιστορικο γεγονος μας εκανε την τιμη το μελος vagantos να παρεβρεθει επιτελους σε συναντηση...
εδω λεγαμε για να τον γνωρισουμε να παμε στα μερη του... θανο εχασες..
αλλα μαλλον για το αφεντικο ηρθε και οχι για εμας...

• Ναι Famek, ομολογώ ότι ο βασικός λόγος που ήρθα ήταν για να συναντήσω τον Def και να συζητήσουμε κάποια ζητήματα όπως " αν επιτρέπονται διαφημίσεις στα άμφια των δεσποτάδων, αν είναι μονόδρομος ο Κοζώνης, το καινούργιο σάιτ του Δάκη για τους σαλιγκαροτρόφους κλπ. Αντί για όλα αυτά όλο στα ταξίδια μου τη γυρίζατε τη συζήτηση
  • Δουμά περιμένω με αγωνία το νέο άβαταρ που υποσχέθηκες

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα