Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
Απο που "φαινονται" ακριβως?που όμως οι εταιρίες φαίνονται διατεθειμένες να τηρήσουν.
Απο που "φαινονται" ακριβως?που όμως οι εταιρίες φαίνονται διατεθειμένες να τηρήσουν.
Τουλάχιστον έτσι είπε η υπάλληλος.Απο που "φαινονται" ακριβως?
Δεν σε αντιλαμβανομαι. Ποιοι "εμεις"? Οπως ειμαι προσεκτικος σε αυτα που γραφω σε αυτο το σοβαρο θεμα, ετσι να εισαι κι εσυ, ειδικα οταν κανεις παραθεση λεγομενα μου.Τουλάχιστον έτσι είπε η υπάλληλος.
Μπορεί και να μην ήξερε και να έκανε λάθος.
Για να το λέτε εσείς...
Σε τέτοια σκεπτικά βασίστηκε το μήνυμά μου. Μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο να το ανακαλύψει η οποιαδήποτε εμπλεκόμενη εταιρία τελευταία στιγμή και να μην έχει χρόνο να αντιδράσει προς όφελός της, αν θέλει. Εάν ζουν εντελώς στο σκοτάδι τότε ναι, κακώς τους "ανοίξατε τα μάτια" με τα τηλέφωνα, όσοι πήρατε.Πάω στοίχημα ότι:
- Η μία από τις τρεις εμπλεκόμενες εταιρίες έχει διαβάσει το θέμα αυτό. Μια άλλη μάλλον το πήρε κι αυτή χαμπάρι από το fly4free.
.
Από την ανυπαρξία αντίδρασης.Απο που "φαινονται" ακριβως?
Οπως ειπα πριν, δεν υπαρχουν χρονοι-ορια. Ανετα μπορουν να ακυρωθουν αυριο η σε ενα μηνα. Ας ειμαστε προσεκτικοι λοιπον στις διατυπωσεις μας. Κ παλι για μην παρεξηγουμαι ,οπως πριν: "για να το λετε εσεις" : Δεν λεω τιποτε. Πλην της αναμονης για περαιτερω εξοδα. Αντιθετα ευχομαι να μην ακυρωθει τιποτε. Κι εγω φυσικα θα εκλεινα αν με ενδιεφερε οπως εχω κανει παλια.Από την ανυπαρξία αντίδρασης.
Σε κάθε προμοσιον/διαφήμιση μπαίνεις λίγο μέσα, έτσι δεν γίνεται πάντα;Tι σόι προμόσιον είναι με τιμή που ανάλογα με το routing δεν καλύπτει ούτε τους φόρους;
No news=good news.κανα νέο;