apodrasi
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- France
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κίνα-Ινδία-Περού
Ώστε για την Πόλη η επόμενη εξόρμηση. Καλά που αυτό διέρρευσε.εγω παντως ξερω Λιτσα οτι σας περιμενουν και αλλοι Eihab- ες στην Πολη τον Οκτωμβρη!!!!
Ώστε για την Πόλη η επόμενη εξόρμηση. Καλά που αυτό διέρρευσε.εγω παντως ξερω Λιτσα οτι σας περιμενουν και αλλοι Eihab- ες στην Πολη τον Οκτωμβρη!!!!
Τώρα να ξεκαθαρίσουμε το πράμαΦαντάσου δηλαδή σκηνικό να δεις αφισοκολλημένη την πόλη με κάποιον Eihad να ψάχνει απεγνωσμένα ένα νούμερο από την Ελλάδα που τον εκμεταλλεύτηκε συναισθηματικά και τον παράτησε, ο οποίος Eihad θα είναι τελικά πάμπλουτος πρίγκιπας!
Ευαγγελία, μετά την "διακριτικ" απόκρυψη της ιστορίας και την ξαφνική επιστροφή της μετά από τις κραυγές του λαού του Travelstories...και μάλιστα μετά από τόσες μέρες, δεν ξέρω τι μαγειρέματα ρίξατε στην ιστορία ώστε να αποκρύψετε δεν ξέρω τι από την πραγματικότητα!
Εγώ περιμένω την StellAnna να επιστρέψει για να πειστώ!
Δεν αποκαλυπτω.... ακομα τουλαχιστον!! Για τον Eihab εννοω.....Τώρα να ξεκαθαρίσουμε το πράμα
Αν ο Eihad είναι κούκλος και πάμπλουτος, μην περιμένετε να γυρίσω.
Θεωρείστε με χαμένη στις θίνες της Σαχάρας.....
Πάντως να το ξέρετε...
Εκτελεστής της πνευματικής μου διαθήκης είναι η Ερση και της τραβελστορικής ο Traveller
Όσον αφορά την υλική διαθήκη, μην περιμένετε τίποτε...
Με κληρονόμησαν από ζωντανή άλλοι... άλλοι... -)))))
βρε στελαννα μου αν ηταν κουκλος και παμπλουτος, εδω θα ημουν τωρα???Τώρα να ξεκαθαρίσουμε το πράμα
Αν ο Eihad είναι κούκλος και πάμπλουτος, μην περιμένετε να γυρίσω.
Θεωρείστε με χαμένη στις θίνες της Σαχάρας.....
Εμενα οι φωτος αλλα μου λενε!!βρε στελαννα μου αν ηταν κουκλος και παμπλουτος, εδω θα ημουν τωρα???
δεν θα ειχα καν γυρισει στην Αθηνα!!!!
ναι ε ? οκτωβρης στην πολη ????? τελεια !!!! συμμετοχες που δηλωνουμε ??εγω παντως ξερω Λιτσα οτι σας περιμενουν και αλλοι Eihab- ες στην Πολη τον Οκτωμβρη!!!!
Εχουμε κανονισει πριβε συναντησεις στην Πολη.... Εξαλλου δεν θα ειμαστε ΟΛΑ τα νουμερα εκει............ναι ε ? οκτωβρης στην πολη ????? τελεια !!!! συμμετοχες που δηλωνουμε ??
Άστο σαιτα. Μας πουλάνε ως προς την Πόλη...Εχουμε κανονισει πριβε συναντησεις στην Πολη.... Εξαλλου δεν θα ειμαστε ΟΛΑ τα νουμερα εκει............
νομιζω αποδραση οτι πρεπει να κανουμε ενα δικο μας γκρουπ, αφου ειναι τοσο κλειστο αυτο με τα νουμεραΆστο σαιτα. Μας πουλάνε ως προς την Πόλη...
Ρε παιδια, δεν σνομπαρουμε κανενα. Απλα ειναι μονο για κοριτσια!!νομιζω αποδραση οτι πρεπει να κανουμε ενα δικο μας γκρουπ, αφου ειναι τοσο κλειστο αυτο με τα νουμερα
Νούμερα αυτοί, νούμερα κι εμείς.νομιζω αποδραση οτι πρεπει να κανουμε ενα δικο μας γκρουπ, αφου ειναι τοσο κλειστο αυτο με τα νουμερα