CakeNet
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- -
Κανονικότατα και ανετότατα!
Εγώ πάντως ακούω και το δένω!!!! Για πού ετοιμαζόμαστε;την επομενη φορα θα παρουμε και την αποδραση μαζι, ακουτε νουμερα???
Εεε μια μικρούλα διευκρίνιση: να αποδράσει από τα καθημερινά ή... από μένα;;όποιος έχει δει τη σφίγγα σφίγγεται κι όποιος την απόδραση ετοιμάζεται να αποδράσει!!
Eπειδη δεν βλέπω να προκαμουν τα αλλα νουμερα, υποσχομαι οτι μεχρι αυριο θα εχετε την συνεχεια της ιστοριας. Τιτλος" Πως γνωρισαν τα νουμερα τον Eihab"
Φαντάσου δηλαδή σκηνικό να δεις αφισοκολλημένη την πόλη με κάποιον Eihad να ψάχνει απεγνωσμένα ένα νούμερο από την Ελλάδα που τον εκμεταλλεύτηκε συναισθηματικά και τον παράτησε, ο οποίος Eihad θα είναι τελικά πάμπλουτος πρίγκιπας!Στις 5 του Οκτώβρη θα είμαι εγώ στο Κάιρο και θα ψάξω...
Πώς το είπαμε το απόκτημα?
Eihab, ε?
Ομνύω πως ότι βρω θα το φέρω στο φως του φόρουμ....
Eπειδη δεν βλέπω να προκαμουν τα αλλα νουμερα, υποσχομαι οτι μεχρι αυριο θα εχετε την συνεχεια της ιστοριας. Τιτλος" Πως γνωρισαν τα νουμερα τον Eihab"
εγω παντως ξερω Λιτσα οτι σας περιμενουν και αλλοι Eihab- ες στην Πολη τον Οκτωμβρη!!!!Eπειδη δεν βλέπω να προκαμουν τα αλλα νουμερα, υποσχομαι οτι μεχρι αυριο θα εχετε την συνεχεια της ιστοριας. Τιτλος" Πως γνωρισαν τα νουμερα τον Eihab"