fitziano
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αθήνα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
+1 και κατά προτίμηση Κορεάτισεςεπειδή δεν εχω μεγενθυτικό φακό μαζί μου, δε βάζεις και καμιά άλλη
+1 και κατά προτίμηση Κορεάτισεςεπειδή δεν εχω μεγενθυτικό φακό μαζί μου, δε βάζεις και καμιά άλλη
Μπα, δεν το θες αυτο...+1 και κατά προτίμηση Κορεάτισες
Από σιχάματα κι αυτοί έχουν.... Αλλά το πρόβλημα δεν είναι τα σιχάματα, αυτά δεν τα βρίσκεις καν εύκολα, είναι απλά ότι οι γεύσεις τους είναι επιπέδου Βρετανικής κουζίνας. Αλλά ξαναλέω, αν το ψάξεις βρίσκεις και τρώς καλά.Τα καυτερά είναι το πρόβλημα ή ότι βάζουν περίεργα υλικά μέσα ?? (για να μη χρησιμοποιήσω τη λέξη αηδίες). Οι Κινέζοι ας πούμε έχουν κάτι σιχάματα απίστευτα...
Έτσι και στην Ιαπωνία. Γι αυτό ορθοποδίσανε από τα ερείπια του ΒΠΠόλεμου, κι εξάγουν τεχνολογία τώρα σ΄όλο τον κόσμο. Ενώ άλλες χώρες.....Πολύ ωραία, περιμένω τη συνέχεια! Άσχετη παρατήρηση για Ν. Κορέα: Ένας φίλος που ζούσε Σεούλ μου είχε πει πώς είναι από επαγγελματική άποψη η πιο αγχώδης κοινωνία που είχε δει. Όλοι έπρεπε να είναι busy συνεχώς, μένοντας στο γραφείο 15ωρα (αντιπαραγωγικά) σε ένα είδος άτυπου συναγωνισμού μεταξύ υπαλλήλων. Βέβαια ο φίλος Αυστριακός-Γερμανός, οπότε ίσως η γνώμη του δεν πιάνει...
Ναι, για να βρεις καμιά καλή πρέπει να μας δείξεις φωτογραφίες από καμιά 5αριά χιλιάδες...+1 και κατά προτίμηση Κορεάτισες
Θα ήταν αστείο να ισχυριστώ πως με ένα ταξίδι τουριστικό 4 ημερών απέκτησα και γνώμη για την εργασιακή ηθική της Ν. Κορέας. Πραγματικά δεν έχω ιδέα. Αν όμως τα πράγματα μοιάζουν με τη γείτονα χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, για την οποία έχω ιδέα, έχοντας συζητήσει για το θέμα με 10+ εργαζομένους διαφόρων εθνικοτήτων που εργάζονται στον τομέα μου στο Τόκυο, τότε ναι, μιλάμε για την αυστηρότερη εργασιακή ηθική του κόσμου, όπου η δουλειά είναι πάνω από όλα, και όπου δεν υπάρχει ανοχή για την παραμικρή αμέλεια.Πολύ ωραία, περιμένω τη συνέχεια! Άσχετη παρατήρηση για Ν. Κορέα: Ένας φίλος που ζούσε Σεούλ μου είχε πει πώς είναι από επαγγελματική άποψη η πιο αγχώδης κοινωνία που είχε δει. Όλοι έπρεπε να είναι busy συνεχώς, μένοντας στο γραφείο 15ωρα (αντιπαραγωγικά) σε ένα είδος άτυπου συναγωνισμού μεταξύ υπαλλήλων. Βέβαια ο φίλος Αυστριακός-Γερμανός, οπότε ίσως η γνώμη του δεν πιάνει...