• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Θέμα 4ου Φωτογραφικού Διαγωνισμού

Θέμα 4ου Φωτογραφικού Διαγωνισμού

• Θρησκεία

Votes: 15 16,3%
  • Αγορές του κόσμου

Votes: 20 21,7%
  • Ζώα του κόσμου

Votes: 11 12,0%
  • Άνθρωποι

Votes: 32 34,8%
  • Επαγγέλματα του κόσμου

Votes: 11 12,0%
  • Ηλιοβασίλεμα ή ανατολή

Votes: 17 18,5%
  • Αεροφωτογραφίες

Votes: 12 13,0%
  • Δυνάμεις της φύσης

Votes: 12 13,0%
  • Ελλάδα

Votes: 21 22,8%
  • Σταθμοί τρένων, λιμάνια και αεροδρόμια

Votes: 17 18,5%
  • Σπίτια του κόσμου

Votes: 23 25,0%
  • Φυσικά τοπία (μηδενική ανθρώπινη παρέμβαση)

Votes: 27 29,3%

• Total voters
    92
  • Poll closed .
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Ψήφισα και εγώ ...

απλά έχω μόνο μία απορία (οκ, μπορεί να είναι και χαζή!): όταν λέμε κατηγορία άνθρωποι, τι ακριβώς εννοούμε;

Γιατί αν θυμάμαι καλά, είχε γίνει παλαιότερα θέμα (νομικό) σε ένα site φωτογραφίας όπου τα μέλη δημοσιεύσαν φωτογραφίες όπου απεικονίζονταν τυχαίοι άνθρωποι, πρόσωπα, κ.τ.λ. με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να τους κάνουν μήνυση ή κάτι ανάλογο τέλος πάντων.

Απλά ρωτάω, ενημερωτικά!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
ψήφισα και εγώ με βάση τις φωτογραφίες που έχω στην συλλογή μου...
μία καλή ιδέα είναι να ξεχωρίσουμε ίσως στον επόμενο διαγωνισμό τους ανθρώπους σε γυναίκες, άνδρες και παιδιά... τί λέτε? το λέω γιατί άλλη ευαισθησία και αισθητική έχει μία φωτογραφία με ένα παιδί και άλλη με ενήλικες γενικώς
εγω διαφωνω με το να περιορισουμε κιαλλο το οποιοδηποτε θεμα..οσο πιο
περιορισμενο το θεμα, τοσο μικροτερη θα ειναι η συμμετοχη!;)

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Ψήφισα και εγώ ...

απλά έχω μόνο μία απορία (οκ, μπορεί να είναι και χαζή!): όταν λέμε κατηγορία άνθρωποι, τι ακριβώς εννοούμε;

Γιατί αν θυμάμαι καλά, είχε γίνει παλαιότερα θέμα (νομικό) σε ένα site φωτογραφίας όπου τα μέλη δημοσιεύσαν φωτογραφίες όπου απεικονίζονταν τυχαίοι άνθρωποι, πρόσωπα, κ.τ.λ. με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να τους κάνουν μήνυση ή κάτι ανάλογο τέλος πάντων.

Απλά ρωτάω, ενημερωτικά!
δεν ξερω..δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου το θεμα με το σαιτ που λες..:roll:
παντως εγω ξερω σαιτ στο οποιο ανεβαινουν φωτο που απεικονιζουν ανθρωπους (τυχαιους εννοειται) και δεν εχει προκυψει ποτε προβλημα!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
δεν ξερω..δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου το θεμα με το σαιτ που λες..:roll:
παντως εγω ξερω σαιτ στο οποιο ανεβαινουν φωτο που απεικονιζουν ανθρωπους (τυχαιους εννοειται) και δεν εχει προκυψει ποτε προβλημα!
Ειναι να μη σου κατσει. Αν θυμαμαι καλα ενας ελληνας φωτογραφος ειχε προβληματα στο Λονδινο, το καλοκαιρι που μας περασε, γιατι φωτογραφισε καποια κοπελα χωρις αδεια. Αν και δε φανταζομαι να το παρει κανεις χαμπαρι. Αλλωστε δεν ειμαστε καθαρα φωτογραφικο site.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Και βέβαια είχε γινει μεγάλο θέμα, είχε βγει ανακοίνωση και στο dpgr.gr γι'αυτό. Και βέβαια είναι παράνομο να δημοσιεύεις φωτογραφία ενός ανθρώπου χωρίς τη συγκατάθεσή του. Επομένως δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι μπορούμε να στηριχτούμε στο ότι απλά δε θα γίνει γνωστό παραέξω. Εξάλλου υπάρχει και το τυπικό θέμα αν θέλουμε να είμαστε 100% εντάξει.

Το θέμα θα εξεταστεί πιο προσεκτικά και το πολύ πολύ αν απορριφθεί το θέμα άνθρωποι, ο διαγωνισμός θα γίνει βασισμένος στις υπόλοιπες επιλογές της ψηφοφορίας.

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Και βέβαια είχε γινει μεγάλο θέμα, είχε βγει ανακοίνωση και στο dpgr.gr γι'αυτό. Και βέβαια είναι παράνομο να δημοσιεύεις φωτογραφία ενός ανθρώπου χωρίς τη συγκατάθεσή του. Επομένως δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι μπορούμε να στηριχτούμε στο ότι απλά δε θα γίνει γνωστό παραέξω. Εξάλλου υπάρχει και το τυπικό θέμα αν θέλουμε να είμαστε 100% εντάξει.

Το θέμα θα εξεταστεί πιο προσεκτικά και το πολύ πολύ αν απορριφθεί το θέμα άνθρωποι, ο διαγωνισμός θα γίνει βασισμένος στις υπόλοιπες επιλογές της ψηφοφορίας.
Πέρα από παράνομο πιστεύω ότι είναι και ανήθικο. Ίσως- επειδή το θέμα άνθρωποι είναι πολύ δυνατό και αξίζει αν ψηφιστεί να μην απορριφθεί, γιατί αυτού του είδους οι φωτογραφίες απεικονίζουν συναισθήματα και γεννούν συναισθήματα - αν ανέβαιναν μόνο φωτογραφίες προσώπων π.χ. φίλων, οικογενειακού περιβάλλοντος που έχουμε συγκατάθεση και έγκριση να ήταν τα πράγματα πιο εύκολα;

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Είναι λεπτό το ζήτημα, πιστεύω.

Έτσι, δεν πιστεύω ότι πρέπει να συμπεριλάβουμε την κατηγορία αυτή.

Οκ, είναι ωραία και ενδιαφέρουσα. Και εμένα μ αρέσει να φωτογραφίζω ανθρώπους και καταστάσεις τους, αλλά για το προσωπικό μου αρχείο.

Παλαιότερα, ένας φίλος μου είχε πει ότι απαγορεύεται να τις δημοσιοποιήσεις.

Δεν ξέρω...

κανένας νομικός να μας πει την γνώμη του;;;;;;

Πάντως αν ισχύει, και να είμαστε εμείς και το TravelStories καλυμμένοι, δεν πρέπει πιστεύω να ξεκινήσουμε τέτοιον διαγωνισμό.

Εγώ απλά το ανέφερα παραπάνω, γιατί θυμάμαι παλαιότερες ανάλογες περιπτώσεις.
Μην σας πάρω και στο λαιμό μου! :p

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Παιδιά δεν υφίσταται θέμα "γνώμης". Το να δημοσιεύσεις φωτογραφία ενός ανθρώπου χωρίς τη συγκατάθεσή του είναι παράνομο.

Παρακαλώ να μην προχωρήσουμε την κουβέντα αυτή εδώ, ας αφήσουμε την ψηφοφορία να εξελιχθεί, και αν το θέμα άνθρωποι έρθει πρώτο, το πολύ πολύ να μην χρησιμοποιηθεί τελικά. :)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
<!-- google_ad_section_end --> <hr style="color: rgb(222, 243, 251); background-color: rgb(222, 243, 251);" size="1"> <!-- / icon and title --> <!-- message --> <!-- google_ad_section_start -->Μια και είμαστε σε προεκλογική περίοδο, είπαμε να σας βάλουμε στο κλίμα. :lol:
... Και το δικό μου... βόλι μέσα είναι!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Ψήφισα κι εγώ.....δυνάμεις της φύσης! Δεν έχω κάτι σχετικό στην γκάμα μου, αλλά ένα κλικ μου το έκανε! :cool:

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Ψηφισα και εγω..Αν και απ'τι βλεπω το θεμα μου πολυ πιθανον να μεινει απεξω!!Τελος παντων οπως και να'χει ελπιζω πως θα ειναι ενας ακομα πετυχημενος διαγωνισμος !!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα