a_nikos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βορεια Αμερικη
Επειδη οσο ζουσα στο Βερολινο ειχα κοιταξει πολλες φορες τα εισιτηρια της Ryan μπορω να εχω μια αποψη, κι οντως καποτε ειχα βρει εισιτηρια 40€ πηγαινε ελα για Στοκχολμη, πολυ χαμηλοτερα απο τα 100€ που μου ζητουσε η SAS. Κι εφευγε στις 6 το πρωι απο ενα αεροδρομιο 90χμ απο την πολη... Τις καλες ωρες κλπ κι οι Low Cost τις χτυπανε τις τιμες...Κάνετε λάθος πάντως αν πιστεύετε ότι με την Ryanair διακινούνται τύποι μόνο για κάμπινγκ. Υπάρχει μια πολύ μεγάλη μερίδα ταξιδιωτών που προτιμούν να διαθέσουν λιγότερα χρήματα για το ταξίδι και περισσότερα για τη διαμονή τους. Το 4 τα χαράματα που λες ισχύει όσο ισχύει και στις regular. Υπάρχουν βολικές και άβολες ώρες και στην Ryanair και στις regular. Και στην τελική, επειδή αυτή η εταιρεία έχει μεγαλώσει υπερβολικά, έχει την ευχέρεια να συνδέει πόλεις μεταξύ τους που δεν θα συνδέονταν ποτέ με μια regular.
Εγω ειπα οτι αν καποιος ειναι πχ Βελγος και θελει να ερθει Ελλαδα και δεν μετραει και το τελευταιο ευρω στην τσεπη του, θα παρει την Α3 απο Βρυξελλες και θα ερθει κυριος και με τις αποσκευες του και ολα. Δεν θα τρεχει στο Σαρλερουα να παρει την Ryan... Απο καποιους προορισμους πιθανον να τραβηξει κοσμο, οπως πχ απο Αγγλια. Αλλα πιστευω οτι η Ryan στοχευει και στους ντοπιους που βλεποντας μια μεγαλη αυξηση δρομολογιων θα τρεξουν να κλεισουν με χαμηλες τιμες... Ο,τι εγινε πανω κατω και με τους Θεσσαλονικεις...