• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Η Ryanair ετοιμάζεται να χρεώσει τη χρήση της τουαλέτας κατά την πτήση

trapper

Member
όταν κατάλαβαν ότι τους κράζει το σύμπαν, μίλησαν για πλάκα.
Αυτό είναι πλάκα η απλά "έχουν χάσει τα αβγά και τα Πασχάλια" και δεν ξέρουν τι τους γίνεται;
Ryanair passengers to suggest next discretionary charge - Low Cost Airline News

Είναι δυνατόν να καλούν το κοινό να τους δώσει ιδέες; αν τους δώσει ιδέες ποιος θα πληρωθεί πιο πολλά; αυτός που την έδωσε, ή ο Μάικλ Ο'Λίρι ;

Καλά γιατί υπάρχουν οι στελεχάρες του marketing; για να μαζεύουν ιδέες απο τον κόσμο; και να εφαρμόζουν όποια (ισως για πλάκα) ο κόσμος του γκάλοπ λέει ότι είναι καλή;

Μήπως έκαναν μια δημοσκόπηση και για τη χρέωση της τουαλέττας, νόμισαν ότι είναι καλή ιδέα, και τώρα όταν πήγαν να την εφαρμόσουν (με την ανακοίνωση του MOL), είδαν τι κράξιμο υπάρχει;

Και για την επόμενη αποτυχημένη ιδέα, να πούνε: "δε φταίμε εμείς, ο κόσμος το πρότεινε".

Οποιος μιλάει για πλάκα, μάλλον αυτός κάνει πλάκα (ΣΚΑΙ), ο MOL δεν έκανε καθόλου πλάκα.

Αλλά καλά θα κάνει και ο κόσμος να δείχνει ότι ...δεν αστειεύεται, και να προτιμάει άλλες εταιρίες που είναι σοβαρές. Και έχω την εντύπωση ότι αυτό έχει ήδη αρχίσει.

Δέχομαι όταν κάποιος πηγαίνει επειδή είναι τελείως τζάμπα, το όλο ταξίδι θα είναι βασισμένο στο τζάμπα.

Αλλά το να βασίσεις ένα ταξίδι που έχεις προγραμματίσει και έχεις σκοπό να ξοδέψεις συνολικά αρκετά λεφτά, σε τέτοιο υπόκοσμο (πως αλλοιώς μπορείς να ονομάσεις αυτούς που υποβαθμίζουν έτσι τα ταξίδια; ), είναι ανεπίτρεπτο για κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο. Ο υπόκοσμος πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για ταξίδια της πλάκας. Για σοβαρά ταξίδια πρέπει να φροντίσουμε να υπάρχουν σοβαρές εταιρίες.

Traveller

Member
Οποιος μιλάει για πλάκα, μάλλον αυτός κάνει πλάκα (ΣΚΑΙ), ο MOL δεν έκανε καθόλου πλάκα.

Αλλά καλά θα κάνει και ο κόσμος να δείχνει ότι ...δεν αστειεύεται, και να προτιμάει άλλες εταιρίες που είναι σοβαρές. Και έχω την εντύπωση ότι αυτό έχει ήδη αρχίσει.

Δέχομαι όταν κάποιος πηγαίνει επειδή είναι τελείως τζάμπα, το όλο ταξίδι θα είναι βασισμένο στο τζάμπα.

Αλλά το να βασίσεις ένα ταξίδι που έχεις προγραμματίσει και έχεις σκοπό να ξοδέψεις συνολικά αρκετά λεφτά, σε τέτοιο υπόκοσμο (πως αλλοιώς μπορείς να ονομάσεις αυτούς που υποβαθμίζουν έτσι τα ταξίδια; ), είναι ανεπίτρεπτο για κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο. Ο υπόκοσμος πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για ταξίδια της πλάκας. Για σοβαρά ταξίδια πρέπει να φροντίσουμε να υπάρχουν σοβαρές εταιρίες.
Δηλαδή εξήγησέ μου για να καταλάβω... η Ο.Α η Αlitaria η Ιberia είναι σοβαρές εταιρίες και η Ryan είναι του υποκόσμου? Με τι κριτήρια? Με τις δεκάδες των ματαιώσεων, με το περίφημο alisnack, με τα στενά καθίσματα και τα γερασμένα αεροπλάνα? Αυτές είναι οι σοβαρές εταιρίες? Πες τα στους χιλιάδες νέους, φοιτητές και μικρομεσαίους που πετάνε για δουλειές και αναψυχή με αστείες τιμές χάρις την Ryan...
Ο περισσότερος κόσμος δεν έχει το ψώνιο το δικό μου, το μόνο που κοιτάει είναι η ασφάλεια και οι τιμές... η Ryan και στα δύο είναι ακτύπητη... μην κοιτάμε μόνο τα στραβά της εταιρίας αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι... πως άλλωστε μπορεί να καθοριστεί ένα ταξίδι σοβαρό ή της πλάκας? Από τα λεφτά που ξοδεύεις, από τον προορισμό, από τι?

Ασφαλώς και ήταν πλάκα αυτό που έκανε ο δαιμόνιος Ο Λίρι... το θέμα είναι να κουβεντιάζετε η εταιρία... δεν έχει σχέση αν θα κουβεντιάζετε για καλό ή όχι, το θέμα είναι να γίνετε διαφήμηση...

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Φυσικά και μπορεί κανείς να κάνει ένα σοβαρό ταξίδι και με χαμηλό κόστος! Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Πάντα ζυγίζεις τα πράγματα και επιλέγεις!

trapper

Member
. δεν έχει σχέση αν θα κουβεντιάζετε για καλό ή όχι, το θέμα είναι να γίνετε διαφήμηση...
λοιπόν γιατί δεν συμφωνείς μαζί μου ότι πρόκειται για υπόκοσμο; Αφού ούτως η άλλως νομίζεις ότι διαφήμιση της κάνουν όσοι την κατηγορούν. Κάνε κι εσύ το ίδιο. Πλάκα έκανε ο O Λεαρυ; Συμφώνησε κι εσύ (για διαφημιστική πλάκα) ότι είναι υπόκοσμος. Γιατί διαφωνείς; Νομίζω ότι θέλεις να συνεχίσει να κάνει αυτά που κάνει, η όχι;

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
H γνωμη μου ειναι οτι η Ryanair εκανε τετοια ανακοινωση μεταξυ σοβαρου και/αστειου.
Αν επιανε κατι τετοιο θα το εφαρμοζαν.Ευτυχως που διαμαρτηρηθηκε ο κοσμος και
το γυρισανε στην πλακα.
Παντως υπηρχε λυση,αντι για insert coin,φορας αυτο,και τους στελνεις για
game over.!!!

Attachments

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
H γνωμη μου ειναι οτι η Ryanair εκανε τετοια ανακοινωση μεταξυ σοβαρου και/αστειου.
Αν επιανε κατι τετοιο θα το εφαρμοζαν.Ευτυχως που διαμαρτηρηθηκε ο κοσμος και
το γυρισανε στην πλακα.
Παντως υπηρχε λυση,αντι για insert coin,φορας αυτο,και τους στελνεις για
game over.!!!
πολύ πλάκα xene! ξεράθηκα στο γέλιο!!:haha:

trapper

Member
Οσοι είχαν την καλή διάθεση να πιστέψουν ότι η Ryanair αστειευόταν όταν ανήγγειλε τη χρέωση της τουαλέττας στο αεροπλάνο, θα πρέπει τώρα να αναθεωρήσουν την "καλή διάθεση" και να προχωρήσουν στην αποδοχή του χαρακτηρισμού "υπόκοσμος". Ο υπόκοσμος δεν αστειεύεται.

February 27, 2009
"The airline’s chief executive, Michael O’Leary, announced this morning that the carrier is looking into fitting coin slots to the toilet doors of its aircraft. Passengers would have to pay £1 to use the loo."
Pilots aghast at Ryanair toilet charge -Times Online
Ryanair Toilet Charge a Serious Possibility | Argus Car Hire

tesorino

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Μαρόκο,Κούβα, Ρωσία
καλά εγώ μια φορά ταξίδεψα με ryan air και έκανα τον σταυρό μου για να φτάσουμε...μασ έβγαλαν και την πίστη για να επιβιβαστούμε!!!αυτούς τους φρακοφονιάδες τους έχω ικανούς και την τουαλέτα να πληρώνεις και όλα!!!!!που έχουμε καταντήσει!!!!εν τω μεταξύ τι μόνο σε λίρες??ευρώ δεν δεχόμεθα??πιστωτικές σε περίπτωση που ξέμεινες από μετρητά??κατι να διευκολύνονται οι επιβατες (στην πληρωμή:p)

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
February 27, 2009
"The airline’s chief executive, Michael O’Leary, announced this morning that the carrier is looking into fitting coin slots to the toilet doors of its aircraft. Passengers would have to pay £1 to use the loo."
Pilots aghast at Ryanair toilet charge -Times Online
Ryanair Toilet Charge a Serious Possibility | Argus Car Hire
February 27, 2009
τα συγκεκριμένα άρθρα είναι παλιά. Νομίζω το σχέδιο μπήκε στο ντουλάπι. Να δείτε που θα το επαναφέρουν σε μερικούς μήνες ή χρόνια. Να προετοιμάσουν τον κόσμο θέλαν πιστεύω.

trapper

Member
February 27, 2009
τα συγκεκριμένα άρθρα είναι παλιά. Νομίζω το σχέδιο μπήκε στο ντουλάπι. Να δείτε που θα το επαναφέρουν σε μερικούς μήνες ή χρόνια. Να προετοιμάσουν τον κόσμο θέλαν πιστεύω.
Παλιά (προχθέσινό); δεν διάβασες καλά:
February 27, 2009
...announced this morning...

Πότε μπήκε στο ντουλάπι; Πως το έμαθες; (άλλα είπε στους Times και άλλα σε σένα -sorry)

Οσο για την εφαρμογή του:
"the problem is Boeing can’t come up with a mechanism on the toilet door to take coins...We’re suggesting...the credit card.."

Ειλικρινά mpiftex συνιστώ να μην αστειευόμαστε με τον υπόκοσμο. Είναι για άμεση εφαρμογή το θέμα. Μην θέλουμε να ξεγελάσουμε τους εαυτούς μας ότι δεν υπάρχει υπόκοσμος. Ναι, υπάρχει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom