• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Η τέχνη στον κόσμο

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Escher! Αλλά δεν ξαναβάζω μέχρι να μάθω να βάζω σωστά τις εικόνες. Παραχωρώ τη σειρά μου σε όποιον θέλει.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Ευχαριστώ συνφορουμίτισσα που παραχωρείς τη θέση σου,,,

μόνο έτσι θα μπορούσα να πάρω μέρος σε αυτον τον δύσκολο διαγωνισμό. :haha:

Βάζω κάτι "εύκολο" και εγώ: :cool:

Attachments

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Σωστά ΕΡΣΗ, αυτό είναι.

Ο Αλμπρεχτ Ντίρερ, γέννημα θρέμμα της Νυρεμβέργης ηταν o ζωγράφος αυτής της ακουαρέλας, η οποία βρίσκεται στην Albertina της Βιέννης.

Σχετικά με τον ζωγράφο και το εργο αυτό στην βικιπέδια υπάρχει τα παρακάτω λινκ:
http://en.wikipedia.org/wiki/Albrecht_Dürer

Ετυχε τον Αυγουστο του 2003 να είμαι στην Νυρεμβέργη οπου ο δήμος της πόλης θέλοντας να τιμήσει το γνωστότερο "πνευματικό" της παιδί, σε κεντρική πλατεία τοποθέτησε δεκάδες τετοιους λαγούς.
Ιδού το αποτέλεσμα:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Θα μου επιτρεψει η Ερση να μπω σφηνα - δεν εχω ελπιδα να παιξω αλλιως αφου δεν εχω ιδεα για τα εργα που βαζετε..Παμε λιγο πιο μακρια και σε αγαπημενη μου χωρα με εργο αγαπημενου μου καλλιτεχνη.

Attachments

marakixin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο
Ταξίδι-Όνειρο
αγια-πετρουπολη
go2dbeach δεν απαντω για τον πινακα που ομολογω δεν το γνωρισω...αλλα στην bloody Mary για τον Μορω.. ειναι στο μουσειο του στο Παρισι....Περιμενω να γυρισουν οι πινακες Ευρωπη σαν του Ντερερ που ηξερα για να παιξω...

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Σωστά ΕΡΣΗ, αυτό είναι.

Ο Αλμπρεχτ Ντίρερ, γέννημα θρέμμα της Νυρεμβέργης ηταν o ζωγράφος αυτής της ακουαρέλας, η οποία βρίσκεται στην Albertina της Βιέννης.

Σχετικά με τον ζωγράφο και το εργο αυτό στην βικιπέδια υπάρχει τα παρακάτω λινκ:
http://en.wikipedia.org/wiki/Albrecht_Dürer

Ετυχε τον Αυγουστο του 2003 να είμαι στην Νυρεμβέργη οπου ο δήμος της πόλης θέλοντας να τιμήσει το γνωστότερο "πνευματικό" της παιδί, σε κεντρική πλατεία τοποθέτησε δεκάδες τετοιους λαγούς.
Ιδού το αποτέλεσμα:

Στην πλατεία του Κάστρου της Παλιάς πόλης της Νυρεμβέργης, έχουν στήσει και το παρακάτω άγαλμα του λαγού. Στην ίδια πλατεία βρίσκεται και το σπίτι του Ντύρερ

Attachments

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλοι μου φιλοι μαλλον σας μπερδευω με αυτα που βαζω..παρολο που το θεμα ειναι η τεχνη στον κοσμο , παρατηρω οτι γνωριζετε περισσοτερο απο ευρωπαικη τεχνη.Εγω παλι δεν ασχολουμαι με τεχνες πολυ , και οσο ασχολουμαι αφορα κυριως τη Λατινικη αμερικη απ'οπου και το εργο που εχω βαλει..
Αν δεν το βρειτε θα το παρει το ποταμι και θα αποσυρθω στη σπηλια μου και στους υφαλους μου :snorkel:

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Καλά και εσύ μη παρεξηγιέσαι.:bleh:
Άστο λίγο και όταν έχω χρόνο θα το ψάξω.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ευχαριστω bloodymary :klaps:Μα να ξερουν ολοι το λαγο εκτος απο μενα?:haha:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλοι μου φιλοι μαλλον σας μπερδευω με αυτα που βαζω..παρολο που το θεμα ειναι η τεχνη στον κοσμο , παρατηρω οτι γνωριζετε περισσοτερο απο ευρωπαικη τεχνη.Εγω παλι δεν ασχολουμαι με τεχνες πολυ , και οσο ασχολουμαι αφορα κυριως τη Λατινικη αμερικη απ'οπου και το εργο που εχω βαλει..
Αν δεν το βρειτε θα το παρει το ποταμι και θα αποσυρθω στη σπηλια μου και στους υφαλους μου :snorkel:
Είδες λοιπόνπόσο ισχυρή είναι η ευρωπαϊκή πολιτιστική ηγεμονία; Να συνεχίζεις λοιπόν να μας επιμορφώνεις έστω και από σπηλιές και υφάλους. Το έχουμε ανάγκη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα