• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Η τέχνη στον κόσμο

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Ναι έτσι ήταν πάντοτε, αλλά επειδή η δωρεά της συλλογής του Picasso ήταν για το σύνολο των αντικειμένων, απέκτησε και αυτό. Η έκθεσή του δεν ξέρω πως έγινε μπορεί να ήταν σε περιοδική έκθεση.
Ένα μουσείο όμως για να θεωρείται ζωντανός οργανισμός και όχι αποθήκη πρέπει να συνεχίζει το έργο της συλλογής και σε σύγχρονα αντικείμενα που στο μέλλον θα αποκτήσουν ιστορική αξία. Θεωρώ ότι αυτός ο περιορισμός (μέχρι 19αι) θα πρέπει να εκλείψει.

Για προσπαθήστε για το γλυπτό παραπάνω. Ο καλλιτέχνης είναι γνωστός μέχρι και στις πέτρες, έχει κάνει ζωγραφικά, γλυπτά, τρισδιάστατα έργα, χαρακτικά και άλλα πολλά.

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Άντε ρε παιδιά είναι εύκολο λέμε
Άντε να βάλω και κανένα κεφάλι ακόμα ζωγραφικό αυτή τη φορά.

marakixin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο
Ταξίδι-Όνειρο
αγια-πετρουπολη
bloody mary να δοκιμασω αν και η γλυπτικη δεν με συγκινει τοσο βαθια οσο η ζωγραφικη ή η φωτογραφια. μηπως ειναι πικασσο.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ο καλλιτέχνης είναι γνωστός μέχρι και στις πέτρες, έχει κάνει ζωγραφικά, γλυπτά, τρισδιάστατα έργα, χαρακτικά και άλλα πολλά.
Μια και δεν το ξέρω (αν και κάτι μου θυμίζει.... μήπως έχει κάνει κι ένα δεύτερο "παρόμοιο", και εκτείθενται δίπλα δίπλα στο μουσείο?), ας πω ένα όνομα στην τύχη, βασισμένος στo hint κι όχι σ' αυτό που βλέπω...: Auguste Rodin?

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Και μένα μου θυμίζει πολύ Rodin αλλά το όσκαρ πάει στην Marakixin. Ναί είναι Picasso.
Είναι η "κεφαλή άντρα" και βρίσκεται στο musee de Picasso στο Παρίσι. Από ότι βλέπω το ζωγραφικό που προοριζόταν να βοηθήσει κατά λάθος δεν μπήκε τελικά αλλά παρόλα αυτά σκίσατε.

marakixin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο
Ταξίδι-Όνειρο
αγια-πετρουπολη
ευχαριστω για το Οσκαρ.Δεν περιμενα ποτε μια τετοια τιμη<γελιο>. Να μας γυρισω στην ζωγραφικη και να σας δειξω αυτον...

Attachments

marakixin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο
Ταξίδι-Όνειρο
αγια-πετρουπολη
ελα ρε Ρενατα μου σκυλο τον εκανες τον... και να βοηθησω λιγακι ειναι πινακα σχεδιασμενος απο ενα πολυ γνωστο ποιητη...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ουίλλιαμ Μπλέικ, Ο Παλαιός των Ημερών, αν δεν κάνω λάθος.

marakixin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο
Ταξίδι-Όνειρο
αγια-πετρουπολη
πολυ σωστα blake...οραματιστης μυστικιστης φωναζε με τα εργα του οτι η φαντασια κερδιζει την λογικη και τον ορθολογισμο.Απο τα πιο γνωστα του εργα οι γαμου του ουρανου και της κολασης, τα τραγουδια της πειρας κ.α <ο ανθρωπος που ποτες του δεν αλλαζει γνωμη ειναι σαν το στεκουμενο νερο, και θρεφει σαυρες του μυαλου>

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Από το έργο του "οι Γάμοι του Ουρανού και της Κόλασης"
One Law for the Lion and Ox is Oppression
Το αγαπημένο μου!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com