katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Μεταφέρθηκε στις Ταξιδιωτικές Ιστορίες - Ευρώπη
Για το τέλος του μήνα έχω κλείσει στη Gzira, πέτυχα μάλιστα σε ξενοδοχείο 5 διανυκτερευσεις με πρωινό 180 ευρώ.Μελετώ την ιστορία σου αγαπητέ psilos3 και αλήθεια με κάνεις να ανυπομονώ ακόμα περισσότερο να κάνω κι εγώ αυτό το ταξίδι. Λόγω ενός υπόλοιπου περσινης άδειας που τελικά μου εγκρίθηκε για την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου και μετά απο αναζήτηση αρχικά φθηνων αεροπορικών για εκείνη την εποχή η Μάλτα είναι η επικρατέστερη. Είναι ένας προορισμός που πάντα φλερτάριζα αλλά τελικά δεν πήγα ποτέ.
Σε σχετικό ερώτημα μου στην αναζήτηση προορισμου όμως όλοι συνηγορούν πως είναι προτιμότερο να μείνω Βαλέτα και όχι κάπου αλλού.
Απο την δική σου εμπειρία πόσο εύκολες ήταν οι μετακινήσεις και η διαμονή στην Gżira που ομολογουμένως έχει μισές και κάτω τιμές σε διαμονή. Με ποιά κριτήρια την διάλεξες εκτός απο τις τιμές και σε τι θεωρείς πως υπερτερεί αν γνωρίζει σχετικά με άλλες περιοχές εκτός Βαλέτας;
Kοίταζα και προς Sliema για κάποιες μέρες διαμονής για να ρίξω το budget αλλα η Gzira απο τις φωτογραφίες σου τουλάχιστον μοιάζει καλύτερη και είναι πιο κοντά στα σημεία ενδιαφέροντος.
Είναι ένας προορισμός που είχα υποτιμήσει και με εξέπληξε ευχάριστα όταν πήγα. Σαφώς κι εγκρίνω την επιλογή σου λοιπόν για λίγες μέρες εκτός καλοκαιρινής σεζόν.Είναι ένας προορισμός που πάντα φλερτάριζα αλλά τελικά δεν πήγα ποτέ.
Ισχύει ότι η Βαλέτα είναι πιο όμορφη ως μέρος αλλά ως εκεί.Σε σχετικό ερώτημα μου στην αναζήτηση προορισμου όμως όλοι συνηγορούν πως είναι προτιμότερο να μείνω Βαλέτα και όχι κάπου αλλού.
Σίγουρα η τιμή έπαιξε το ρόλο της, πόσο μάλλον όταν ήταν αρκετά χαμηλότερες για καλύτερες παροχές. Ήταν και τόσο κοντά η Βαλέτα που δε χρειάστηκε να το σκεφτώ και πολύ.Με ποιά κριτήρια την διάλεξες εκτός απο τις τιμές και σε τι θεωρείς πως υπερτερεί αν γνωρίζει σχετικά με άλλες περιοχές εκτός Βαλέτας;
Πήγα Μάλτα την πρωτοχρονιά έμεινα στο Alavits στη Sliema σε δωμάτιο με θέα θάλασσά. https://www.simplebooking.it/ibe2/hotel/8566?lang=EN&cur=EUR&coupon= είχε καλύτερη τιμή από booking αλλά πρέπει να γίνεις μέλος στην ιστοσελίδα τους. Πολύ καλή συγκοινωνία σε όλο το νησί Malta Public TransportΜελετώ την ιστορία σου αγαπητέ psilos3 και αλήθεια με κάνεις να ανυπομονώ ακόμα περισσότερο να κάνω κι εγώ αυτό το ταξίδι. Λόγω ενός υπόλοιπου περσινης άδειας που τελικά μου εγκρίθηκε για την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου και μετά απο αναζήτηση αρχικά φθηνων αεροπορικών για εκείνη την εποχή η Μάλτα είναι η επικρατέστερη. Είναι ένας προορισμός που πάντα φλερτάριζα αλλά τελικά δεν πήγα ποτέ.
Σε σχετικό ερώτημα μου στην αναζήτηση προορισμου όμως όλοι συνηγορούν πως είναι προτιμότερο να μείνω Βαλέτα και όχι κάπου αλλού.
Απο την δική σου εμπειρία πόσο εύκολες ήταν οι μετακινήσεις και η διαμονή στην Gżira που ομολογουμένως έχει μισές και κάτω τιμές σε διαμονή. Με ποιά κριτήρια την διάλεξες εκτός απο τις τιμές και σε τι θεωρείς πως υπερτερεί αν γνωρίζει σχετικά με άλλες περιοχές εκτός Βαλέτας;
Kοίταζα και προς Sliema για κάποιες μέρες διαμονής για να ρίξω το budget αλλα η Gzira απο τις φωτογραφίες σου τουλάχιστον μοιάζει καλύτερη και είναι πιο κοντά στα σημεία ενδιαφέροντος.
Δεν είχα πάει καν στην Gzira, ούτε στη Sliema (δεν υπήρχε λόγος, αφού έμενα Vallelta). Το google maps την απόσταση την βγάζει 1 ώρα περπάτημα και σε περιόδους αιχμής (δεν ισχύει αυτό για @Thalassaki ) οι συγκοινωνίες μπορεί να είναι αρκετά προβληματικές.Δε τίθεται θέμα, η απόσταση μεταξύ τους είναι έως και περπατήσιμη, παράλληλα αρκετά εύκολη με τις καλές τους συγκοινωνίες. Συμπερασματικά δεν είμαι καθόλου αρνητικός για διαμονή εκεί.