paefstra
Member
Τι να κανουμε, αμα δω πορτα εγω μπαινω μεσα. Βιβλιοθηκες, θεατρα, ναους και μαγαζια (φευγει κοριτσι απο Μαλτα χωρις ασημενιο κοσμημα?). Αλλος τροπος ταξιδιου, μη μας δινεις σημασια.
Παρομοίως, αυτή είναι και δική μου τακτική.Τι να κανουμε, αμα δω πορτα εγω μπαινω μεσα
Αυτό ακριβώς! Το ίδιο κι εγώ.Ίσως να είναι ένας από τους βασικούς λόγους που δεν έχω έως τώρα παράπονο από ταξίδι.
Ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση και τα όμορφα σου λόγια. Να είμαστε καλά να ταξιδεύουμε!Συγχαρητήρια @psilos3 πολύ όμορφη και "χορταστική" ιστορία.
Να σου ευχηθώ πολλά ακόμα ταξίδια, με τις συν αυτώ ιστορίες τους.
Ναι για τα πρόσφατα Χριστούγεννα του '22, μπορείς να τσεκάρεις εδώ:Γράφεις σε κάποιο σημείο για Πράγα? Έγραψες ιστορία και για εκεί?
Αν και δεν πρόλαβα το ναό του Αγίου Ιωάννη με τα έργα του Καραβάτζιο , δεν έφυγα από τη Μάλτα χωρίς ασημένιο κόσμημα και εννοώ τα φιλιγκράν , ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα δαχτυλίδι !!!Τι να κανουμε, αμα δω πορτα εγω μπαινω μεσα. Βιβλιοθηκες, θεατρα, ναους και μαγαζια (φευγει κοριτσι απο Μαλτα χωρις ασημενιο κοσμημα?). Αλλος τροπος ταξιδιου, μη μας δινεις σημασια.
Υπερβολικός ο χρόνος που λες.Ίσως ξαναπάω Μάλτα στο μέλλον ένα τριήμερο για να αφιερώσω άνετα μισή μέρα για το ναό !!!
@katkats Δεν το υπολόγισα σωστά το χρόνο , μη ξεχνάς πως μετά τον ναό που δεν κατόρθωσα να προλάβω θέλω να εξερευνήσω ξανά τη γύρω περιοχή ...Μισή μέρα είναι πόσο; Ας πούμε ότι είναι 10 ώρες το ελάχιστο. Θα φας 5 ώρες στον ναό;
Στη Βαλέτα εννοείται ότι θα κάτσεις τουλάχιστον μισή μέρα. Δεν το συζητάμε. Στον ναό, μόνο, όχι.@katkats Δεν το υπολόγισα σωστά το χρόνο , μη ξεχνάς πως μετά τον ναό που δεν κατόρθωσα να προλάβω θέλω να εξερευνήσω ξανά τη γύρω περιοχή ...