ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
στο Charleroi, ήταν η πρώτη φορά που έκανα τόσα πολλά ψώνια στα Duty Free, με τόσο φθηνές μπύρες
Πάντως- αν και μικρό - είναι πολύ καλοβαλμένο αεροδρόμιο, έχει και ένα δύο χαριτωμένα καφέ να καθήσεις. Το παλιό τους που λειτουργούσε μέχρι λίγα χρόνια πριν ήταν σκέτη απελπισία.[/quote
Εξαιρετικό το Paul, ξέχασα πόσα γλυκά έφαγα (και πόσους καφέδες ήπια) εξαιρετικό, επαναλαμβάνω. Είναι το μόνο που θα μου λείψει από το Βέλγιο.
Περασες μια Οδυσσεια40 ολόκληρα ατέλειωτα λεπτά, άστα...
Το ήξερα ότι θα τσιμπήσεις... μη σου πω ότι το έκανα και επίτηδεςΑθλιες και οι μπυρες???
Καλα.... τις Βρυξελλες τις ακυρωνεις για πλακα.....αλλα και τις μπυρες????
Ειπα κι εγω!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα ..εχω ευαισθητη καρδια και ....μην βαλαντωσειΤο ήξερα ότι θα τσιμπήσεις... μη σου πω ότι το έκανα και επίτηδες
Η αλήθεια είναι ότι καλώς ή κακώς αυτές τις Βρυξέλλες πρόλαβα να δω εγώ. Φυσικά δεν έχω την αφέλεια να πιστεύω ότι σε δυόμισυ μέρες έζησα τις Βρυξέλλες. Οι μπύρες, αυτές που δοκίμασα ή μου πρότειναν να δοκιμάσω, ήταν πολύ ελαφρές για τα δικά μου γούστα. Εκεί που την πάτησα κυριολεκτικά και κόντεψα να ξεράσω ήταν όταν με έπεισαν να δοκιμάσω την κρικ. Τέλος πάντων, το τριήμερο ήταν Low cost και δεν είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ μοναστήρια για να δοκιμάσω μπύρες
40 λεπτά;;; Αφου το site λέει 60 λεπτά ...βαλτός είσαι και σύ;;Μόλις τα φτιάξατε με την Δαμανάκη
Το λεωφορείο 40 λεπτά 13 ευρώ. Γλιτώνεις 4 ευρώ αν πάρεις με επιστροφή.
Ε, μη νομίζεις ότι χρειάζονται και πολλές περισσότερες... Μετά την 4η μέρα, αρχίζεις και κόβεις φλέβες...Η αλήθεια είναι ότι καλώς ή κακώς αυτές τις Βρυξέλλες πρόλαβα να δω εγώ. Φυσικά δεν έχω την αφέλεια να πιστεύω ότι σε δυόμισυ μέρες έζησα τις Βρυξέλλες.
Eπίσης η εταιρία των λεωφορείων σου προτείνει να ξεκινήσεις τρεις ώρες τουλάχιστον πριν τη πτήση από τις Βρυξέλλες για το αεροδρόμιο. Αν τους ακούσεις (όπως εγώ) θα έχεις δυο ολόκληρες απελπιστικές ώρες να περάσεις σε ένα αεροδρόμιο που δεν έχει ΤΙΠΟΤΕ (εκτός του Πωλ που είπαμε παραπάνω).40 λεπτά;;; Αφου το site λέει 60 λεπτά ...βαλτός είσαι και σύ;;
Ούτε κεφτεδάκια δεν θα φτιάχναμε με τη Δαμανάκη....
Μάλιστα. Από όλο το Βέλγιο, θα σου λείψει το αεροδρομιακό παράρτημα από μια Γαλλική αλυσίδα φούρνων, με παραρτήματα σε ένα σωρό χώρες (ΚΑΙ στην Ελλάδα). Και θες να τα πάρουμε και σοβαρά τα υπόλοιπα που έγραψες....Εξαιρετικό το Paul, ξέχασα πόσα γλυκά έφαγα (και πόσους καφέδες ήπια) εξαιρετικό, επαναλαμβάνω. Είναι το μόνο που θα μου λείψει από το Βέλγιο.