• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ryanair Η πρώτη μου φορά (Ryanair test fly)

mariagl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Ας στρωσουν όλα τα υπολοιπα σ'αυτή τη χώρα, ας πιασουν και τιμωρήσουν όλους τους υπολοιπους που παρανομουν, τρωνε τα λεφτα του κοσμου, κλεβουν, εχουν λογαριασμους σε τραπεζες του εξωτερικού, ας βρουν τροπους να αυξήσουν τον εισερχομενο τουρισμό, και μετα ας διωξουν και τη ryanair απο την Ελλαδα.

Προς το παρόν κλαίω που δεν εκλεισα το Χανια-Μπολονια με 24 ευρω που βρηκα τις προάλλες...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Προς το παρόν κλαίω που δεν εκλεισα το Χανια-Μπολονια με 24 ευρω που βρηκα τις προάλλες...
Α τους ατιμους τους ληστες... το ανεβασαν κι αλλο;

kabamarou

Member
Πέρα από την προσέλκυση τουριστών στην Θεσσαλονίκη εμένα και την παρέα μου μια χαρά μας έκατσε που πήγαμε 2 φορές Ιταλία μέσα σε 7 μήνες(1η10?+2η12?) :clap::clap:
ενώ σε διαφορετική περίπτωση δεν θα την βλέπαμε ούτε με το κιάλι:)
άντε γεροί να είμαστε και ετοιμάζω και άλλο μονοήμερο.

D

Delmem9770

Guest
Και μόνο που έχουμε 10 θέματα για ryanair και easyjet από 10 σελίδες το καθένα κατά μέσο όρο δείχνει ότι το marketing τους είναι πετυχημένο.

Borealis

Member
Το δεύτερο τεστ με την Ράιαν πέρασε καλύτερα από το πρώτο. Οι πωλήσεις αυτή τη φορά μου φανηκαν λιγότερο ενοχλητικες γιατί καθώς ταξίδευα μόνος βοήθησαν να περάσει ευκολότερα ο χρόνος μέσα στο αεροπλάνο. Το καταδιασκέδασα.
Μοναδικό φάουλ (άσχετο με τη ράιαν) η απόφαση να πάω νωρίς στο αεροδρόμιο. Δεν περνούσε η ώρα με τιποτα καθώς το Σαρλερουά έίναι μικρότερο και από αυτό της Θεσσαλονίκης.
Και με την ευκαιρία να αναφέρω εδώ ότι οι διορθώσεις για την ταυτοτητα του αεροδρομίου πρέπει να απευθύνονται όχι στην ράιαν αλλά στο ίδιο, το οποίο αυτοπροσδιορίζεται σαν: South Brussels Charleroi airport

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Το δεύτερο τεστ με την Ράιαν πέρασε καλύτερα από το πρώτο. Οι πωλήσεις αυτή τη φορά μου φανηκαν λιγότερο ενοχλητικες γιατί καθώς ταξίδευα μόνος βοήθησαν να περάσει ευκολότερα ο χρόνος μέσα στο αεροπλάνο. Το καταδιασκέδασα.
Μοναδικό φάουλ (άσχετο με τη ράιαν) η απόφαση να πάω νωρίς στο αεροδρόμιο. Δεν περνούσε η ώρα με τιποτα καθώς το Σαρλερουά έίναι μικρότερο και από αυτό της Θεσσαλονίκης.
Και με την ευκαιρία να αναφέρω εδώ ότι οι διορθώσεις για την ταυτοτητα του αεροδρομίου πρέπει να απευθύνονται όχι στην ράιαν αλλά στο ίδιο, το οποίο αυτοπροσδιορίζεται σαν: South Brussels Charleroi airport
Καταμέτρησες σε πόσα λεπτά και πόσα ακριβώς δευτερόλεπτα έφτασες στον Gare du Midi ; Ηταν 35' , ήταν 60', μην ήταν παρά πάνω ;;; :cool:

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Πάντως- αν και μικρό - είναι πολύ καλοβαλμένο αεροδρόμιο, έχει και ένα δύο χαριτωμένα καφέ να καθήσεις. Το παλιό τους που λειτουργούσε μέχρι λίγα χρόνια πριν ήταν σκέτη απελπισία.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα