amantab
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου γης και πατρίς...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρος
Μην αγχώνεσαι..και εδω αρκετά παιδιά που δεν τους βρήκε η σχολή βρήκαν από μόνα τους στις εστίες..δυστυχώς δεν έχω να σου προτίνω κάποιο τρόπο να βρεις στο Αμστερνταμ.Αν δυσκολεύεσαι όμως ενημέρωσέ με, πρώτον διότι μπορείς να μείνεις σε μένα (20 λεπτά από το Άμστερνταμ είμαι) και δεύτερον γιατι ίσως καταφέρουμε κάτι μέσω γνωστό γνωστού κτλ..Λογικά στη σελίδα του πανεπιστημίου θα προτείνει και διάφορες εστίες. Στείλε σε όσες σε ενδιαφέρουν ένα μαιλ προσωπικά, και κράτα τις διευθύνσεις τους για αν απευθυνθείς κατ' ιδίαν..τσέκαρε και αυτή τη σελίδα...αγκαλίά με το google translator, είναι στα ολλανδικά νομίζω kamer huren | kamer verhuren | Kamernet.nl
Όσο για τα βιβλία είναι πολύ ακριβά, και επιπλέον εμείς έπρεπε να γραφτούμε και σε ένα ειδικό παράρτημα της σχολής για να τα πάρουμε, πληρώνοντας μηνιαία συνδρομή!!!!Αν έχετε ανάλογο σύυστημα, αγνόησέ το...amazon και τα βρίσκεις και φθηνότερα!
Όσο για τα βιβλία είναι πολύ ακριβά, και επιπλέον εμείς έπρεπε να γραφτούμε και σε ένα ειδικό παράρτημα της σχολής για να τα πάρουμε, πληρώνοντας μηνιαία συνδρομή!!!!Αν έχετε ανάλογο σύυστημα, αγνόησέ το...amazon και τα βρίσκεις και φθηνότερα!