• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του κόσμου? Προσεχώς...η Turkish!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αυτό θέλει η εταιρεία σύμφωνα με τον CEO κ. Κοτίλ σε μια απολαυστική συνέντευξη..Πολλοί χαμογέλασαν όπως και όταν είχε πει πριν μερικά χρόνια ότι θα μπει στο τοπ3 των ευρωπαικών εταιρειών. Εδω κ αρκετό καιρό είναι πραγματικότητα.
Για το 2011, πέραν πλάκας, θα είναι η εταιρεία με τις περισσότερες νέες non stop προς ΗΠΑ..
Detroit, Boston, Houston, Miami έρχονται να προστεθούν σε Washington DC, Atlanta, Los Angeles και τη 2η καθημερινή προς ΝΥ.
the incredible Turkish...
America Soon to See More of Turkish Airlines: Our Chat with CEO Dr. Temel Kotil || Jaunted

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
μια απορία έχω, ελπίζω να μην με γιαουρτώσετε:haha::

τι εννοούμε μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία του κόσμου:
---εταιρία που εχει τον μεγαλύτερο αριθμό επιβατών;
--- εταιρία που έχει τα περισσότερα αεροσκάφη;
---εταιρία που κάνει τις πιο πολλές πτήσεις από τις υπόλοιπες σε ολο τον κόσμο;
κάτι άλλο;:roll:

Υ.Γ.: είχα πέσει από τα σύννεφα, οταν προσφατα σε αθλητική εκπομπή άκουσα πως η τούρκις ερλάινς είναι χορηγός του μπασκετικού και νεοφώτιστου στην κατηγορία Ηρακλή θεσσαλονίκης. Κάτι πάντως πήρε το αυτί μου οτι ήταν και χορηγός και στο Μρούσι οπως και της ελληνικής μπασκετικής λίγκας ολοκληρης.
Επειδή δεν ασχολούμαι με το σπορ που παιζεται με την σπυριάρα την μπάλα ας τα εξηγήσουν καλυτερα οι ειδικοί!;)

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
χωρις να ειμαι ειδικη , θα σου πω την δικη μου εμπειρια.
Τιμες φοβερα ανταγωνιστικες, πτησεις σε ολο το κοσμο, ευελικτες ωρες , αψογο σερβις, σουπερ φαγητο!
Η εταιρεια μεσα σε 2 χρονια εχει κανει τρομερα αλματα, οι χορηγιες φερνουν αναγνωρισιμοτητα και διαρκη προβολη.
Σιγουρα θα την προτιμησω σε επομενα ταξιδια.
Αυτη η ατιμη προσφορα για την Ιαπωνια ειναι ακρως δελεαστικη.
Μην πεφτεις απο τα συννεφα, τσιμπα ενα εισητηριο απο την Turkish και ανεβααααα

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
ευχαριστώ Ευαγγελία!:cool:

η απορία μου παραμένει!
τι εννοεί ο CEO me μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία?

ειναι μετρήσιμο αυτό;
ποια είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη στον κόσμο και επιδιώκει να την ξεπεράσει;

αυτά που αναφέρεις περί τιμών και λοιπών προτερημάτων, φαντάζομαι υπάρχουν και σε αλλες αεροπορικές εταιρίες.

αν πετούσε απο θεσσαλονίκη θα την προτιμούσα με τέτοιες συστάσεις!!!
που να τραβιέμαστε όμως στας Αθήνας;
α, και μην ξεχνιόμαστε,,, είναι και επίσημος μεγάλος αεροπορικός χορηγός της Μπαρσελόνα:haha:

_antonis_

Member
Προς το παρόν πάντως (αν και...η καλύτερη εταιρία) πρέπει να φτιάξουν το online σύστημά τους γιατί το μόνο αεροδρόμιο που αφήνει να επιλέξει κανεις για να φτάσει, αν φύγει απο Αθήνα, είναι....το Βενιζέλος............ :rolleyes:

Α όχι το βγάζει, αλλά πρέπει πρώτα να επιλέξει χώρα κάποιος και μετά πόλη.......... τους κακολόγησα εγώ, αμέσως!!!

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
και καλα κανεις θανο και προβληματιζεσαι....
μαζι θα αναλυσουμε το επομενο ατυχημα τους...θα μιλαμε για FBW ,θα διαφωνουν καποιοι.... μια απο τα ιδια δηλαδη...

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
βανζελι το σκεφτηκα ωρα πριν στειλω το συγκεκριμενο ποστ.πιστεψε με δε το εγραψα ουτε απο ανωριμοτητα ουτε απο εθνικιστικο οιστρο.τους ξερω απλα καλυτερα απο το καθενα σας. Θα μου πεις εσεις τρακαρετε μεταξυ σας...και θα σου απαντησω το συζηταμε οποτε θες....

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
.θα μιλαμε για FBW

τι σημαίνει αυτό βρε mio....για μας τους αδαείς.....

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
mio δεν σκεφτηκα ουτε στιγμη οτι μπορει να το κανεις απο ανωριμοτητα η οτιδηποτε αλλο.
Φυσικα και με ενδιαφερει η αποψη σου , σαν το πλεον καταλληλο ατομο εδω μεσα
δωσε μας τα φωτα σου λοιπον

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.404
Νεότερο μέλος