Σήμερα, αύριο ξεκινάω ιστορία για Κεφαλλονιά. Να δω, θα σε ψήσω;Όταν τα καταφέρουν και με συγκινήσουν μεγάλα νησιά με βαβούρα και πολύ πράσινο μπορεί...
Ε οχι και εθνικος ποιητης...Ούγγο Φόσκολο
Αλλοι την αγοραζουν, οχι κεφαλλονιτες..Την αγόρασαν. Και την ηλικία μου την γράφει στο προφίλ μου, αλλά μάλλον το ξέρεις ήδη.
Τιτανοτεράστιος προφανώς και ο Κάλβος :"Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία"Ε οχι. Εθνικος ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ζακυνθινος νο 2 ειναι ο Καλβος.
"Παρα προστατας να 'χωμεν..."
Της ΙταλίαςΕ οχι και εθνικος ποιητης...
Μεγαλος ποιητης αλλα εθνικο, καθε χωρα δεν εχει εναν? Θα ηταν Dante λοιπον.Τιτανοτεράστιος προφανώς και ο Κάλβος :"Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία"
σημειώνω όμως ότι στο Τζάντε έχουν γεννηθεί δυο εθνικοί ποιητές διαφορετικών εθνών.
Της Ιταλίας
Κεφαλλονιά έχετε πάει;Κέρκυρα και από εμένα. Πραγματικά είχαμε περάσει τόσο ωραία, που ούτε καν το περιμέναμε ότι θα είναι τόσο όμορφα.
Τοπία φοβερά, οι άνθρωποι καλοί, η πόλη μαγική άλλης εποχής (μακάρι να ήταν η Αθήνα έτσι).
Σίγουρα θα ξανά πάμε κάποια στιγμή και Πάσχα. Έχω μια εντύπωση ότι θα είναι τέλεια.
Για την Λευκάδα τα έχω πει και παλιά σε άλλο θέμα. Απλά αδιάφορη. Περνάς καλά αλλά μέχρι εκεί.
Ε, δεν είμαστε; Ξέρεις τι κονέ παίζουν εδώ μέσα;Τιντερ ειμαστε?
Και μετά σου λέει κανονίζουν "κοπή πίτας". Σας καταλάβαμε.....Ε, δεν είμαστε; Ξέρεις τι κονέ παίζουν εδώ μέσα;
Όχι ακόμα, αλλά θέλουμε πολύ. Είχα πάει μικρός αλλά δεν θυμάμαι και πολλά..Κεφαλλονιά έχετε πάει;
Όταν πάτε, μην ξεχάσεις να αλλάξεις την ψήφοΌχι ακόμα, αλλά θέλουμε πολύ. Είχα πάει μικρός αλλά δεν θυμάμαι και πολλά..
Καλά, κανόνισε κι εσύ στη Σάμο κοπή τη πίτα, να δεις το παραπέραΚαι μετά σου λέει κανονίζουν "κοπή πίτας". Σας καταλάβαμε.....