Η μάχη του Ιονίου.

Η μάχη του Ιονίου.

• Total voters
    57

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δεν ξέρω για το κρίκετ αλλά η "αγγλοκρατια" μια χαρά κρατεί στη Κέρκυρα ακόμα. Κάντε μια βόλτα μέχρι το Κάβο να δείτε.....
Εκεί έχει και τη καλύτερη αρχιτεκτονικη της Κέρκυρας!....μούρλια είναι....

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Μια τραγική συνέπεια της αγγλοκρατίας στην Κέρκυρα είναι το κρίκετ. Πρέπει να το δείτε για να καταλάβετε.
Γιατί βρε το λες αυτό? Με κίνδυνο να γίνω κάπως off- topic, θα ήθελα να πω πως τα τελευταία χρόνια, όποτε περπατάω από Αμπελοκήπους προς Κυψέλη με τα πόδια (λατρεμένη μου βόλτα), περνάω από την πλατεία Πρωτομαγιάς (στα δικαστήρια). Εκεί βλέπω συχνά νεαρά αγόρια από Πακιστάν/Μπαγκλαντές/Ινδία (προφανώς παιδιά μεταναστών της περιοχής) να παίζουν κρίκετ. Είναι μια ωραία εικόνα και ακόμα πιο ωραία ήταν η εικόνα που είδα την τελευταία φορά- κάποια πακιστανάκια να μαθαίνουν το άθλημα σε ελληνάκια. Πολύ δημοφιλές άθλημα πάντως σε όλη τη βρετανική Κοινοπολιτεία- και προσωπικά δεν μου είναι άσχημο αισθητικά να το βλέπω

fotast

Member
Και εδώ ισοπαλία; Πάλι πρέπει να ψηφίσω :haha: Κέρκυρα λοιπόν για την μοναδική και διαφορετική αρχιτεκτονική της και την αύρα της...Την απολαμβάνουμε καλίτερα φθινόπωρο προς χειμώνα.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Δηλαδή κατάλαβες ότι θα ψήφιζα Ιόνιο λόγω παραλιών; Μάλλον δεν έχεις καταλάβει πως ψηφίζω για έναν τόπο.... Οι παραλίες είναι τα φυσικά τοπία που με συγκινούν λιγότερο από όλα τα άλλα :)
Ακριβώς αυτό υπέθεσα...
Κάτσε να πας Κεφαλλονιά και τα ξαναλέμε τότε.
Όταν τα καταφέρουν και με συγκινήσουν μεγάλα νησιά με βαβούρα και πολύ πράσινο μπορεί... :haha:
Και πάλι όμως επιμένω στο Αιγαίο.
Απορώ που λέτε για όλα αλλά δεν τολμάει κανένας να πει τίποτα για τους ανθρώπους των νησιών, θα είχε πολύ ενδιαφέρον να χυθεί λίγο αίμα, τι σόι πόλεμος είναι?
Εγώ τα λέω, πάντα πρέπει να μπαίνει και αυτός ο παράγοντας στα war, εφόσον φυσικά μιλάμε για Ελλάδα...
Μια τραγική συνέπεια της αγγλοκρατίας στην Κέρκυρα
Που, εκεί όπου έκαναν περιφορά του κάδρου του πρίγγηπα Φιλιππου;
Μη το ξαναπείς αυτό... :haha:
Κερκυρα ποσες φορες εχεις παει? :)
Τέσσερις, μάλιστα και εκεί όλες τις εποχές του χρόνου, έχω συνολική άποψη. ;)

Last edited:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Συμπληρώνω, και η Ιθάκη ανήκει στην Κεφαλλονιά,
Απο ποτε? Την αγορασαν? Η εχεις μεινει στους νομους? Εχουν περασει πανω απο 10 χρονια απο τοτε που καταργηθηκαν κ προδιδεις την ηλικια σου ετσι..

AERAS

Member
Ως Ζακυνθινός θα ψηφίσω με τοπικιστική διάθεση. Να βάλω και ένα κρητίριο ? Άσκετο με την ομορφιά των νησιών, θα προσθέσω ότι στο φιόρο του λεβάντε έχουν γεννηθεί δυο εθνικοί ποιητές διαφορετικών εθνών.

Last edited:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ως Ζακυνθινός θα ψηφίσω με τοπικιστική διάθεση. Να βάλω και ένα κρητίριο ? Άσκετο με την ομορφιά των νησιών, θα προσθέσω ότι στο φιόρο του λεβάντε έχουν γεννηθεί δυο εθνικοί ποιητές.
O 2ος ποιος ειναι?

Απο ποτε? Την αγορασαν? Η εχεις μεινει στους νομους? Εχουν περασει πανω απο 10 χρονια απο τοτε που καταργηθηκαν κ προδιδεις την ηλικια σου ετσι..
Την αγόρασαν. Και την ηλικία μου την γράφει στο προφίλ μου, αλλά μάλλον το ξέρεις ήδη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom