• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Η κατάντια της εκκλησίας

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Είναι κάτι που βγάζει από το πορτοφόλι του κάποιο κορόιδο, που καλείται για ένα ακόμη είδος να πληρώσει μια σούπερ υπερβολική τιμή, επειδή "είναι για γάμο". Χρειάζονται και παραπάνω λεπτομέρειες?
Νομίζω πως ειλικρινά όχι. Ησουν σαφέστατος και....πικραμένος. Συμπαρίσταμαι.

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Κοιτα να δεις τι μαθαινει ο ανθρωπος!!! Οσο ζεις μαθαινεις τελικα!!:bleh:

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Και καλα ως και ο taver το ηξερε κι εγω τιποτα!! Τσ τσ τσ!!! Ντροπη!!:oops::oops:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Χμμμ... από όλη αυτή τη συζητηση συμπεραίνω οτι από τη λίστα μου λείπει και το πέπλο!
Και δεν αναφέρω και τίποτε για εσώρουχα, καλτσοδέτες και άλλα τέτοια kinky αξεσουάρ!:haha:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Μερσι Ερση!!:D
Η αυτο που λες η που θα μου πετανε ντοματες!!
Ελπιζω να μην στραβωσει ο παπας!!! :haha:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μονο αν εμφανιστείς φορώντας και κορσε από ενα μαγαζί που ανακάλυψα στο Βερολίνο με το επικίνδυνο όνομα la revenche de la femme! Intro
Βγάζει και για νύφες.
Ούτε κορσέ πρόσθεσα στη λίστα μου!
Το έλεγα οτι έχει ελείψεις!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Τελικα εισαι μεσα στο μυαλο μου!!!
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ καταστημα!!
Δυτικο Βερολινο!!
Ηδη διαλεξα outfit!!
Fashion
Εχω και καποιες προτασεις για την νυφη....:cool:

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Εν πασει περιπτώσει: καλή τυχη στο γαμο σας, καλή τυχη στη κοινη ζωή σας και πιο συγκεκριμένα καλά στεφανα!

Έχεις σε πολλά σημεία δίκιο, μακάρι να είχα το χρόνο σήμερα να κουβεντιάσουμε κι άλλο για το θέμα.

Ευχαριστώ για τις ευχές, και στα δικά σας οι ελεύθερες :D

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Το Σάββατο βάφτιζα το αγοράκι ενός φίλου και βρέθηκα και πάλι στην αγαπημένη μου στιγμή όπου ο παπάς σε ξεμοναχιάζει στο γραφείο του ναού ''για να κανονίσουμε τα χαρτιά''.

Αφού συμπλήρωσα τα έντυπα κτλ. είπα να τον αιφνιδιάσω:
-''θέλω να αφήσω και αυτά για την εκκλησία'' είπα αφήνοντας 100ευρώ στο γραφείο.
- ''μα είναι και 50 ευρώ για τους νεοκόρους''
Μη θέλοντας να γίνει μπάχαλο η βάφτιση του δίνω και τα 50 και περιμένω την απόδειξη.
-''πάτερ κάνατε λάθος εδώ, σας έδωσα 150 ευρώ και η απόδειξη γράφει 100''
-''μα για τους νεοκόρους είναι ξεχωριστά, σαν φιλοδώρημα'' ... ...

Κανονικά θα έπρεπε να κάνω τη χειρονομία που κάνουν στο γήπεδο οι αντίπαλοι οπαδοί στις απέναντι κερκίδες ή έστω να βγω έξω και να σφάξω μια κατσίκα στο όνομα των 12 θεών του Ολύμπου αλλά αντί για αυτά και επειδή αγαπάω το βαφτιστήρι μου, τα ακούμπησα

GTS

Member
Το Σάββατο βάφτιζα το αγοράκι ενός φίλου και βρέθηκα και πάλι στην αγαπημένη μου στιγμή όπου ο παπάς σε ξεμοναχιάζει στο γραφείο του ναού ''για να κανονίσουμε τα χαρτιά''.

Αφού συμπλήρωσα τα έντυπα κτλ. είπα να τον αιφνιδιάσω:
-''θέλω να αφήσω και αυτά για την εκκλησία'' είπα αφήνοντας 100ευρώ στο γραφείο.
- ''μα είναι και 50 ευρώ για τους νεοκόρους''
Μη θέλοντας να γίνει μπάχαλο η βάφτιση του δίνω και τα 50 και περιμένω την απόδειξη.
-''πάτερ κάνατε λάθος εδώ, σας έδωσα 150 ευρώ και η απόδειξη γράφει 100''
-''μα για τους νεοκόρους είναι ξεχωριστά, σαν φιλοδώρημα'' ... ...

Κανονικά θα έπρεπε να κάνω τη χειρονομία που κάνουν στο γήπεδο οι αντίπαλοι οπαδοί στις απέναντι κερκίδες ή έστω να βγω έξω και να σφάξω μια κατσίκα στο όνομα των 12 θεών του Ολύμπου αλλά αντί για αυτά και επειδή αγαπάω το βαφτιστήρι μου, τα ακούμπησα
Κάνε μια έγγραφη καταγγελία στη Μητρόπολη να δεις τι θα σου απαντήσουνε....κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει το παραμύθι με τους ταλιμπάν της ανορθοδοξίας. Νισάφι, τα παίρνουν και από το κράτος (από πού κι ως πού???) και από την άλλη από το λαό....ρασοφόροι απατεώνες...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom