• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Η ιστορία του αγάλματος του Στάλιν.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Christian

Member
Ενας ακόμη αντικομμουνιστικός μύθος καταρρέει!

Ο Ιωσήφ Στάλιν δεν υπέγραψε καμία διαταγή για να σταλούν στη φυλακή όλοι οι Σοβιετικοί πολίτες, που είχαν επιστρέψει από τη ναζιστική αιχμαλωσία, δήλωσε ο υποστράτηγος Αλεξάντρ Κιρίλιν, επικεφαλής του «Τμήματος διαιώνισης της μνήμης εκείνων που σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση της πατρίδας» του ρωσικού υπουργείου Αμυνας.
«Για κάποιο λόγο έχει γίνει κανόνας να θεωρείται ότι ο Στάλιν υπέγραψε διάταγμα με το οποίο όλοι οι αιχμάλωτοι πολέμου έπρεπε να θεωρούνται προδότες και οι οικογένειές τους να διώκονται. Ωστόσο, δεν έχω δει ποτέ κανένα τέτοιο έγγραφο» δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Αμυνας, σε συνάντηση με δημοσιογράφους στο Ιδρυμα προώθησης της έρευνας των προβλημάτων ασφάλειας «Επιστήμη XXI».
Σύμφωνα με τον Κιρίλιν όλοι οι Σοβιετικοί αιχμάλωτοι, μετά τη νίκη κατά του φασισμού, πέρασαν από τη διαδικασία της έρευνας, για τη στάση τους κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας τους, αλλά κανείς δεν τιμωρήθηκε για το γεγονός της αιχμαλωσίας, όπως διαδίδει η αντικομμουνιστική προπαγάνδα. Ετσι, από το 1.832.000 Σοβιετικούς πολίτες που επέστρεψαν από την αιχμαλωσία, καταδικάστηκαν για συνεργασία με τους Γερμανούς φασίστες 333.400 άτομα.
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Ενας ακόμη αντικομμουνιστικός μύθος καταρρέει!

tai

Member
Ταξίδι-Όνειρο
το τελος του δρομου
ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ δήλωσε ο υποστράτηγος Αλεξάντρ Κιρίλιν, του ρωσικού υπουργείου Αμυνας.

λεφτα υπαρχουν δηλωσε ο Γ. Α.Παπανδρέου

δεν θα μπούμε στην επιτήρηση του ΔΝΤ δηλωσε ο υπουργος

Οι δηλώσεις των επισήμων, ειναι τοσο φερέγγυες και αληθείς, οσο και το "ειναι γνήσιο rolex φιλαρακι Απλα εχω αναγκη και το σκοτώνω για 20 ευρω":lol::lol::lol:

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
σε καλό, γελάσαμε κι σήμερα

μου θύμησε ένα ανεγδότο

Κάθετε ο Στάλιν στην καρέκλα του κι μπαίνει μέσα ο αρχήγος της KGB κι φωνάζει:
-Σύντροφε, σύντροφε βρίκαμε έναν τύπο στο Λενινγκράντ που είναι ολόιδιος εσύ. Τι να κάνουμε.
μετά από μισό λέπτο, λέει ο Στάλιν
-Να το σκοτώσετε
άναυδος ο αρχήγος του προτίνει
-Μαααα, δε θα ήταν προτιμότερο να τον ξυρίζαμε?
λεπτά ο Στάλιν κοίταζε τον αρχήγο, άναψε την πίπα του, ξαναγύρισε στο βιβλίο του κι είπε
-Δίκιο έχετε. Ξυρήστε τον.

αλλά μετά να τον σκοτώσετε

andre30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισλανδία
μπραβο cristian αλλα βρε παιδια ας πουμε
καλυτερα για κανενα ταξιδι!!! ε????

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
για τον σύντροφο Σταλιν? όσα θες, υπάρχουν 1000
για τον σύντροφο Jaruzelski? θα σου πει ο πατέρας μου αλλά τόσα
αλλά τον πατέρα μου, μη το ρώτησεις για το ξύλο που έφαγε ή τα βασανηστήρια που φάγαν γνώστοι, γτ θα σε γδάρει

rumi

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΣΠΑΝΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΙΝΑ
εγω διαβασα τα σχολια-σημερα ακομα-δυστυχως πολυ καθυστερησα.σωμφωνω οτι οι λαοι πρεπει να μη ξεχνουν ποτε ουτε τα καλα ουτε τα κακα.εγω θεωρω τον Σταλιν σπουδαια προσωπικοτητα.ευχαριστω τη renata για την ενημερωση

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara