panpan
Member
νομικο κενο? η εγκεφαλικο?Είναι απίστευτο πάντως τι μπορεί να ισχυριστεί κανείς βασισμένος σε νομικά 'κενά'... Το'πιασε πάντως το νόημα, είναι και σε άνοδο τα φωτοβολταϊκά...
νομικο κενο? η εγκεφαλικο?Είναι απίστευτο πάντως τι μπορεί να ισχυριστεί κανείς βασισμένος σε νομικά 'κενά'... Το'πιασε πάντως το νόημα, είναι και σε άνοδο τα φωτοβολταϊκά...
Νομίζω τα παραλές! Η κοπέλα τον ήλιο θέλησε να αποκτήσει!νομικο κενο? η εγκεφαλικο?
Πουλιέται και ο ήλιος???Όπως αναφέρει La Voz de Galicia, η Άνχελες Ντουράν από το Σαλβατέρα ντε Μίνιο στην βορειοδυτική Ισπανία παρουσιάστηκε σε συμβολαιογράφο με την πράξη έτοιμη για επικύρωση: «Είμαι ιδιοκτήτρια του Ήλιου, ενός αστεριού φασματικού τύπου G2, που βρίσκεται στο κέντρο του ηλιακού μας συστήματος, σε απόσταση περίπου 149,6 εκατομμυρίων χιλιομέτρων από την Γη» αναφέρει το έγγραφο.
'Ελα Κλεοπάτρα, δικιά σου η Αφροδίτη, προλαβαίνεις δε προλαβαίνεις! Αλλά γιατί προτίμηση στην Αφροδίτη?Αυτο ηταν το αποτελειωτικο χτυπημα σαυτο το φορουμ.....
δε μου λετε για να χουμε καλο ρωτημα .....η Αφροδιτη ειναι ρεζερβε ή προλαβαινω ακομα?