• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Η ιδιοκτήτρια του Ήλιου...είναι Ισπανίδα!

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
κι εγώ τον (υπόλοιπο) ουρανό με τ'άστρα! :p

maska_29

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω το Σέλας...
Όπως αναφέρει La Voz de Galicia, η Άνχελες Ντουράν από το Σαλβατέρα ντε Μίνιο στην βορειοδυτική Ισπανία παρουσιάστηκε σε συμβολαιογράφο με την πράξη έτοιμη για επικύρωση: «Είμαι ιδιοκτήτρια του Ήλιου, ενός αστεριού φασματικού τύπου G2, που βρίσκεται στο κέντρο του ηλιακού μας συστήματος, σε απόσταση περίπου 149,6 εκατομμυρίων χιλιομέτρων από την Γη» αναφέρει το έγγραφο.
Πουλιέται και ο ήλιος???

Καήκαμε… :haha:

Να αφιερώσω στην αγαπητή Ντουράν το παρακάτω άσμα...

Last edited by a moderator:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αυτο ηταν το αποτελειωτικο χτυπημα σαυτο το φορουμ.....
δε μου λετε για να χουμε καλο ρωτημα .....η Αφροδιτη ειναι ρεζερβε ή προλαβαινω ακομα?

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Αυτο ηταν το αποτελειωτικο χτυπημα σαυτο το φορουμ.....
δε μου λετε για να χουμε καλο ρωτημα .....η Αφροδιτη ειναι ρεζερβε ή προλαβαινω ακομα?
'Ελα Κλεοπάτρα, δικιά σου η Αφροδίτη, προλαβαίνεις δε προλαβαίνεις! Αλλά γιατί προτίμηση στην Αφροδίτη?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ε..Κλεοπατρα εγω...βασιλισσα με ανεβασμενη λιμπιντο και μεγαλους ερωτες...τι ταινιες με κανανε ..τι μουμιες ..τι πινακες ..μεχρι και κινουμενο σχεδιο εχω γινει τρομαρα μου...να μην εχω και μια Αφροδιτη?Τι να παρω ..τον Πλουτωνα?

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
:haha::haha::haha:
Το βιντεάκι του Χρήστου όλα τα λεφτά....
Κλεοπάτρα μου, αφού θα πάρεις τον "ομορφότερο" πλανήτη, περικαλώ, κράτησέ μου μια θεσούλα αν τυχόν κάποια στιγμή θελήσω επίσκεψη.

Πάει, το χασε ο κόσμος...

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Ωραία, τώρα ξέρω που θα κάνω μήνυση,επειδή μ΄έκαψε ο ήλιος πέρσι το καλοκαίρι.
Ιδιοκτησία της είναι, ας τον μάζευε τον ήλιο της.
Επίσης θα της ζητήσω αποζημίωση, γιατί κάθε πρωί ο ήλιος της, με ξυπνάει παρά τη θέληση μου.
Δεν σκέφτηκε βέβαια η συγκεκριμένη Ισπανίδα το τι αποζημιώσεις έχει να πληρώσει, με τα εκατομμύρια ανθρώπων που παθαίνουν εγκαύματα κάθε καλοκαίρι, τις αποζημιώσεις εκατομμυρίων ανθρώπων για καρκίνο του δέρματος, τις θεραπευτικές και αισθητικές επεμβάσεις της πρόωρης γήρανσης του δέρματος, τις αποζημιώσεις για διακοπές επικοινωνιών λόγω ηλιακών καταιγίδων, πυρκαγιών στα δάση, καταστροφών αγροτικών οικονομιών λόγω παρατεταμένης ξηρασίας, καταστροφών οικοσυστημάτων λόγω μεταβολής του κλίματος, ερημοποίηση των χωρών του σαχέλ, αύξηση των δαπανών ηλεκτρικής ενέργειας το χειμώνα στις αρκτικές περιοχές κλπ κλπ.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ε,σιγά το πράγμα.Θα τα συνυπολογίσει στο κόστος της ακτινοβολίας που θα χρεώνει.Και σε είχα για σοβαρό καπιταλιστή.

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Αχ, δεν με 'μαθες, δεν με 'μαθες!!!
Ξέρεις πόσες επιχειρήσεις κολοσσοί κατέρρευσαν όταν αναγκάστηκαν να πληρώσουν αποζημιώσεις-μαμούθ? Οι ασφαλιστικές εταιρείες - κυρίως οι πέρα από τον Ατλαντικό - δεν αστειεύονται.
Σκέφτομαι να επενδύσω σε μερικές, μια και τα κέρδη προμηνύονται τεράστια.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ναι,είδα τις καπνοβιομηχανίες για παράδειγμα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom