alexstef2
Member
Το καταχάρηκα! Ιδίως το τελευταίο κομμάτι!!!!!!
Το καταχάρηκα! Ιδίως το τελευταίο κομμάτι!!!!!!
Καθόλου δε το 'φτύνω' το Μανχάταν, μόνο για τα μήν το ματιάξωσε διαβάζω με ενδιαφέρον μιας και η Νέα Υόρκη είναι ο αγαπημένος μου προορισμός...
εχω μόνο μια απορία...γιατί βρε παιδιά φτύνετε τόσο το Μανχάταν και τα κάνετε όλα στην Αστόρια? δεν θεωρήσατε ότι χάνετε το κυριοτερο και καλυτερο κομμάτι της πόλης? (κυρίως όσο αφορά τα εστιατόρια και τη βραδυνη διασκέδαση..)
Καθόλου δε το 'φτύνω' το Μανχάταν, μόνο για τα μήν το ματιάξω
Απλά Αστόρια στο μαγαζί εκείνο, δουλεύει βράδυ ένας πάρα πολύ καλός φίλος και δε γινόταν να μην πάμε. Επίσης, Αστόρια μένει η φίλη μας η Χριστίνα και πολλές φορές μας πήγαινε η ίδια εκεί, δε μπορούσα να πώ και όχι. Η αλήθεια είναι πως αν ήταν στο χέρι μου, ούτε καν θα περνούσα απο Αστόρια (εκτός απο τα φαγάδικα που πήγαμε που ήταν τέλεια!!!). Ελλάδα βλέπω και στην...Ελλάδα!!
Πιστεύω πως κάναμε αρκετά... Έχουμε ακόμη 5 ημέρες. Αν και πάλι τις επόμενες 5 δεν ήμασταν συνέχεια πάλι Ν.Υ. Η συνέχεια αύριο για να δούμε...Συμφωνώ με την mary... Κάτι η Αστόρια, κάτι το Atlantic City μήπως έχασες πολύ χρόνο από πραγματική Νέα Υόρκη??? Βέβαια, γούστα είναι αυτά, κολοκυθόπιτες κ.λ.π....