_antonis_
Member
Έλα μωρέ, για να μην κουράζεστε το κάνω εγώ. Για σας δηλαδή... Παίζουν πολλές ιστορίες αυτές τις μέρες, οπότε με το μαλακό, μη μας βγούν τα μάτια!Να παρετε γραμματεα... κανει και γι αυτη τη δουλεια.
Έλα μωρέ, για να μην κουράζεστε το κάνω εγώ. Για σας δηλαδή... Παίζουν πολλές ιστορίες αυτές τις μέρες, οπότε με το μαλακό, μη μας βγούν τα μάτια!Να παρετε γραμματεα... κανει και γι αυτη τη δουλεια.
Δεν τις διαβαζω ολοκληρες. Αποσπασματα μονο απο τα δυνατα σημεια...Έλα μωρέ, για να μην κουράζεστε το κάνω εγώ. Για σας δηλαδή... Παίζουν πολλές ιστορίες αυτές τις μέρες, οπότε με το μαλακό, μη μας βγούν τα μάτια!
Οπότε το δικό μου 2ο κεφάλαιο, το διάβασες σίγουρα! 4 παράγραφοι είναι όλο κι όλο!!Δεν τις διαβαζω ολοκληρες. Αποσπασματα μονο απο τα δυνατα σημεια...
Καλό! Λοιπόν, η κουμπάρα είναι απο αυτές που δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλες όμοιές της. Δηλαδή λατέρνα στις πτήσεις (όχι στιλέτα, όχι) αλλά μετά της φεύγει η κάψα. Τις υπόλοιπες μέρες της ζωής της παραμένει σχεδόν φυσιολογική. Τα μεγαλεία πάντως της αρέσουν.Αν υποψιαστω Αντωνη οτι η κουμπαρα-λατερνα ειναι σαν καποιες που βλεπω στα αεροδρομια κ στα καραβια και φορανε 12ποντα στιλετα ...θα πεθααανωωωωω.
Κυριε Λορδινακια μας ..πολυ πρεμουρα σας εχει πιασει να διαβασετε για ΝΥ ,την οποια απαξιωσατε σε προηγουμενο σας ποστ ...και σας το φυλαμε αυτο
Αυτο ποτε το εκανα εγω; Μπορεις αλλωστε να διαβασεις και τη γνωμη μου για τη ΝΥ εδωΥ.Γ.Κυριε Λορδινακια μας ..πολυ πρεμουρα σας εχει πιασει να διαβασετε για ΝΥ ,την οποια απαξιωσατε σε προηγουμενο σας ποστ ...και σας το φυλαμε αυτο
Εμένα το λες...; Φαντάσου τι τράβηξα, αλλά δε θα σταθώ σε αυτά! Ίσα ίσα, πολλές φορές μας διευκόληναν να κάνουμε αυτά που θέλουμε εμείς, όταν εκείνες κανόνιζαν τα της περιποίησής τους...Με το που πατήσανε πόδι στη Νέα Υόρκη πήγανε για φρύδια? Είναι τύπισσες είναι θεές!
Μολογα βρε και μην κανεις τον ΚινεζοΑυτο ποτε το εκανα εγω; Μπορεις αλλωστε να διαβασεις και τη γνωμη μου για τη ΝΥ εδω
Ποιας περιποιησης καλε?Πηγαν στη ΝΥ για να κανουν beaute?Εμένα το λες...; Φαντάσου τι τράβηξα, αλλά δε θα σταθώ σε αυτά! Ίσα ίσα, πολλές φορές μας διευκόληναν να κάνουμε αυτά που θέλουμε εμείς, όταν εκείνες κανόνιζαν τα της περιποίησής τους...