• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Η γνώμη σας για το σάιτ!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
μπορει να ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα μου αρεσει που υπαρχει αυτη η αμεσοτητα,η φιλικοτητα μεταξυ των μελων,μακρια απο τον σνομπισμο που ειναι μερος πλεον του πολιτισμου μας. επισης μου αρεσουν οι περιγραφες των ταξιδιων ειναι τοσο γλαφυρες που ειναι σαν να εχω ταξιδεψει και εγω μαζι με ολους.... με κανετε και χαλαρωνω και μετα απο μια μερα γεματη στρες!!!!τι δεν μου αρεσει... το οτι δεν μπορω να ανεβασω τις φωτογραφιες απο τα ταξιδια μου γιατι ειμαι μπουφος!!!! επισης θα ηθελα περισσοτερες διευθυνσεις με ξενοδοχεια (δεν ξερω αν μπορει να γινει μια στηλη μονο με ξενοδοχεια που προτεινετε σε διαφορες πολεις του κοσμου,τις πιο δημοφιλεις)
αυτα τα ολιγα και παλι ευχαριστω που ειστε ολοι τοσο αληθινοι!!!!:clap::clap:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ευαγγελία ευχαριστούμε κι'εμείς για τα σχόλιά σου, θα προσπαθήσουμε το θέμα της gallery να το κάνουμε πιο εύκολο.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
αχ ευχαριστω πολυ δεν ξερεις ποσο πολυ προσπαθω με τις φωτο και δεν γινεται τιποτα:(

MARY

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού
Ταξίδι-Όνειρο
Να ήταν μόνο ένα!!
Τι δε σας αρέσει;
Δε μου αρεσει που καποιοι δεν μοιραζονται τα ταξιδια τουs μαζι μαs (δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο) αλλα αυτο δεν αφορα το ιδιο το σαιτ..μαλλον..

Oμολογω οτι εχεις δικιο.[ειμαι απο αυτους που δεν εχει μοιραστει κατι ακομα.....] αλλα αυτο οφειλετε σε δυο λογους.
1]περιπλανωμενη στο site διαβασα μερικα απο τα αρθρα που εχετε γραψει και κοπλαρα:oops::oops: αλλωστε ποτε δεν ημουν πολυ καλη με τις λεξεις και
2] ειμαι τοσο ασχετη με την ολη διαδικασια που θελω λιγοοοο χρονο να εξοικειωθω.

ΥΓ αυτη η παραγραφος μου πηρε 10 να την γραψω !

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Mary,

μη σε ανησυχεί τίποτα από τα δύο. Άλλωστε, δεν είναι forum για συγγραφείς, για ταξιδιώτες είναι. Για το 2ο, ότι βοήθεια χρειαστείς, εδώ είμαστε.

MARY

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού
Ταξίδι-Όνειρο
Να ήταν μόνο ένα!!
Ευχαριστω! Τα Χριστουγεννα εχω κλεισει για BOROVETS Bουλγαρια.
Eλπιζω κατι καλο να εχω να σας πω μετα

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Ευχαριστω! Τα Χριστουγεννα εχω κλεισει για BOROVETS Bουλγαρια.
Eλπιζω κατι καλο να εχω να σας πω μετα
Εγω εχω κλεισει Bansko.Με τι θα πας?

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
1]περιπλανωμενη στο site διαβασα μερικα απο τα αρθρα που εχετε γραψει και κοπλαρα:oops::oops: αλλωστε ποτε δεν ημουν πολυ καλη με τις λεξεις και
2] ειμαι τοσο ασχετη με την ολη διαδικασια που θελω λιγοοοο χρονο να εξοικειωθω.

ΥΓ αυτη η παραγραφος μου πηρε 10 να την γραψω !
MARY , ομολογω οτι κι εγω κομπλαρα λιγο οταν ημουν νεο μελοs και πριν γραψω κι εγω κατι δικο μου , αφου διαπιστωσα οτι καποια παιδια εδω μεσα χειριζονται με ιδιαιτερη ευχερεια το λογο.Ομωs ηθελα πολυ να μοιραστω τιs εμπειριεs μου με καποιουs φιλουs που αγαπουν τα ταξιδια.
Μη μου πειs οτι αν ετυχε να διαβασειs καποιο αρθρο μου εκατσεs να αναλυσειs το πωs γραφω και σημειωσεs τα λαθη μου ε?:lol:Θελω να πω οτι το ταξιδι ειναι αυτο που μαs ενδιαφερει ολουs και οχι η συγγραφικη ικανοτητα καποιου.

Να περασειs καλα τα Χριστουγεννα στη Βουλγαρια:)

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
Τι σας αρέσει;
που κουβαλαμε ολοι κοινη τρελα

Τι σας κάνει να ξαναμπείτε στο σάιτ;
η περιεργεια-προσμονη για τα σχολια, τις νεες φωτο, τα νεα θέματα και τους κοκκινισμένους χαρτες!!!! θα σκασω μεχρι να κοκκινησει κι ο δικος μου!:throw:

Τι δε σας αρέσει;

που δεν σχολιασε κανενας τις φωτο μου ακομα! καλε τις ειδατε??

Τι θα θέλατε να έχει και του λείπει;

μολις το βρω θα σου πω

Τι περιμένατε να βρείτε και το βρήκατε;

καποιον απο τα γκρουπ, που καναμε μαζι ταξιδι κατα καιρους...

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Δεν έχω να πω κάτι για το site. Το οτι μπαίνω 4-5 φορές τη μέρα φτάνει!

Τι δε σας αρέσει;

που δεν σχολιασε κανενας τις φωτο μου ακομα! καλε τις ειδατε??

quote]

Βαρσαμία τις είδα και μου αρέσανε πολύ. Ειδικά οι νυχτερινές. Φυσικά περιττό να σου πω πόσο με τρώει να πάω Ρωσία και πόσο βρίζω τον εαυτό μου που δεν πήγα παλαιότερες εποχές που ήταν πιο εύκολα και μπορούσα. Αλλά που μυαλό τότε.......

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie