Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Αν και πολυ νεος στο φορουμ αυτο, για να μπορέσω να απαντήσω πιο ουσιαστικα στα παραπάνω ερωτηματα, θα προσπαθήσω να γράψω οτι μου ερχεται προχειρα στο μυαλο.Τι σας αρέσει;
Τι σας κάνει να ξαναμπείτε στο σάιτ;
Τι δε σας αρέσει;
Τι θα θέλατε να έχει και του λείπει;
Τι περιμένατε να βρείτε και το βρήκατε;
Σκοπός του φόρουμ δεν είναι σε καμία περίπτωση να... συναγωνιστεί άλλα μεγάλα ελληνικά fora γενικού περιεχομένου. Η κατεύθυνσή του είναι σαφής και δεν πρόκειται να... διευρυνθεί βάζοντας μέσα forums για... αυτοκίνητα, μουσική ή κάτι άλλο άσχετο με ταξίδια.Δεν απλό θέμα ...
Είναι γενικότερο το ζήτημα αν ένα τοπικό site έχει λόγο και νόημα ύπαρξης όταν υπάρχουν παγκόσμια με 500 χιλιάδες χρήστες, άπειρες πληροφορίες και δυνατότητα να ρωτήσεις για το πιο απίθανο μέρος του κόσμου. Αυτό αποκλείεται να το ανταγωνιστεί ένα τοπικό site (και μάλιστα μιας μικρής χώρας). Οι περισσότεροι ταξιδιώτες ξέρουμε αγγλικά, άρα άλλο είναι αυτό που ψάχνουμε εδώ.
Προσωπικά το βλέπω σαν μια παρέα περισσότερο, που μοιραζόμαστε την ίδια τρέλα και μοιραζόμαστε τις εμπειρείες μας από τα ταξίδια. Πραγματική ενημέρωση μπορεί να υπάρχει μόνο για θέματα βίζας και άλλες ιδιαιτερότητες ενός Έλληνα ταξιδιώτη.
Λίγο ακόμη πρέπει να μεγαλώσει η κοινότητα, αλλά δε νομίζω να φθάσει ποτέ στα επίπεδα άλλων ελληνικών φορουμ γενικού περιεχομένου (και καλώς).
Επίσης πάντα σε τέτοιες κοινότητες σε κάθε ενεργό μέλος αντιστοιχούν πολλοί ακόμη αναγνώστες που δε θα κάνουν καν εγγραφή. Είναι φυσιολογικό.
Αυτο ακριβωs θελω κι εγω...• Το άνοιγμα της ψυχής του ταξιδιώτη με κάθε λεπτομέρεια σαν να ακούω έναν φίλο μου να διηγείται τα ταξίδια του στο σαλόνι μου πίνοντας καλό ελληνικό κρασί.