psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Κολλάει περισσότερο νομίζω σ΄αυτό το νήμα παρά στις αστείες εικόνες:
Μου φαίνεται μόνο έτσι θα βγει άκρη.Συγγνωμη, περσι δεν πηγαμε Αθηνα-Βενετια-Θεσσαλονικη πιο φθηνα απο πτηση Αθηνα Θεσσαλονικη?
Μας εκαναν γελοιογραφια.
Τα νησια ειναι παμφθηνα τον Φεβρουαριο. Η παΡτιδα μας πρεπει να αλλαξει τροπο σκεψης.Μου φαίνεται μόνο έτσι θα βγει άκρη.
Τα φετινά ακτοπλοϊκά είναι φωτιά, όσα δεν είναι επιδοτούμενα είναι πολλές φορές απλησίαστα, δε ξέρω που θα σταματήσει όλο αυτό.
Από την άλλη οι πτήσεις δείχνουν μια τάση να φτηναινουν στα εντός Ελλάδας δρομολόγια, τουλάχιστον σε σχέση με τον Απρίλιο για παράδειγμα.
Μην τα πολυλογουμε, καπως ετσι:Επειδή πέρσι δεν έψαχνα για ελληνικά νησιά και δεν έχω μέτρο σύγκρισης... φέτος οι τιμές στα καταλύματα πώς είναι σε σχέση με πέρσι; Εννοώ αν συγκρίνει κανείς καταλύματα με τα ίδια χαρακτηριστικά. Φαντάζομαι τουλάχιστον λίγο τσιμπημένες προς τα πάνω θα είναι, αλλά είναι λίγο ή πολύ;
Πέρυσι ήμουν Κυκλάδες και σε μία αναζήτηση που έκανα φέτος σε παρόμοια δωμάτια, η αυξηση ήταν περίπου 30% τον Αύγουστο στα περισσότερα που θυμάμαι.Επειδή πέρσι δεν έψαχνα για ελληνικά νησιά και δεν έχω μέτρο σύγκρισης... φέτος οι τιμές στα καταλύματα πώς είναι σε σχέση με πέρσι; Εννοώ αν συγκρίνει κανείς καταλύματα με τα ίδια χαρακτηριστικά. Φαντάζομαι τουλάχιστον λίγο τσιμπημένες προς τα πάνω θα είναι, αλλά είναι λίγο ή πολύ;
Και εγώ ακριβώς αυτή τη διαφορά παρατήρησα, ψάχνοντας ακριβώς ίδιες ημερομηνίες με πέρσι σε ίδιους προορισμούς. 30% πάνω. Και φέτος έψαξα πιο νωρίς από ό,τι πέρσι.Πέρυσι ήμουν Κυκλάδες και σε μία αναζήτηση που έκανα φέτος σε παρόμοια δωμάτια, η αυξηση ήταν περίπου 30% τον Αύγουστο στα περισσότερα που θυμάμαι.