GKCAPO
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
...όλοι εμείς οι ταξιδευτές κάθε είδους, όλοι, κάτι της "χρωστάμε" και μια ανάμνηση έχουμε που να συμμετέχει η Ολυμπιακή "μας".Σήμερα είναι μια παράξενη μέρα... η τελευταία μέρα της Oλυμπιακής μας... της Ολυμιακής που μωρό με πέταξε στην Κέρκυρα, παιδάκι μου πρωτογνώρισε το Λονδίνο, φαντάρο με έστειλε στην Κω, πρωτοερωτευμένο με προσγείωσε στο Παρίσι...
Σήμερα είναι η τελευταία μέρα της Ολυμπιακής που με απογοήτευσε, με έκανε να τσακωθώ και να γελάω με τα χάλια της... της Ολυμπιακής που με έκανε να αισθανθώ περίφανος σαν Έλληνας όταν την έβλεπα στις πέντε άκρες της γης, της Ολυμπιακής που την ένοιωθα σαν το σπίτι μου εκεί ψηλά... αυτή την Ολυμπιακή με τα κακά της και τα καλά της, αποχαιρετάω σήμερα... θα την θυμάμαι πάντα με αγάπη και συγκίνηση γιατί μου χάρισε υπέροχες στιγμές και με έμαθε να λατρεύω τα αεροπλάνα μου... μια μέρα λοιπόν σαν την σημερινή ποιος ασχολείται με καταγγελίες και κίτρινα sites...
Καληνύχτα αγαπημένη μου... θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου...
Τη δεκαετία του 70, θυμάμαι, μπαίνοντας στα αεροπλάνα της, σε ξένο αεροδρόμιο, γυρίζοντας στην πατρίδα, "έπαιζε" ελληνική ορχηστρική μουσική, το εσωτερικό ήταν πεντακάθαρο και μάλλον καινούριο, μύριζε ωραία και δροσερά, οι κοπέλες μας καλωσόριζαν πιο ειλικρινά, περιμέναμε το ..φαγητό. Αισθανόμασταν ήδη ότι πατάμε Ελλάδα!!!
(Βέβαια πρέπει να ομολογήσω ότι αυτή Ολυμπιακή, είχε από πολλά χρόνια σβήσει...και πάνω στο κορμί της ασελγούσαν ...παλιάνθρωποι)
Τραβ. συγχαρητήρια και πάλι για την παρέμβασή σου