maria ούτε εγώ μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν ταξίδεψα ποτέ μαζί της! εκείνη δεν με ήθελε.τέσσερις φορές είχα εισιτήριο στο χέρι βγαλμένο καιρό πρίν.δεν έκανα ποτέ λάθος στην ώρα προσέλευσης μου,και τις δύο φορές ήταν overbooking,και τις άλλες δύο δεν υπήρχε λόγος να ταξιδέψω γιατί είχε πανω απο έξι ώρες καθυστέρηση οπότε έχανα το παιχνίδι!!Σήμερα στη σχολή γνώρισα μια κοπέλα αεροσυνοδό που είχε κάνει χθες τη τελευταία πτήση της με την Ολυμπιακή. Μόνο θετικά είχε να πει για το περιβάλλον και την εργασιακή εμπειρία της εκεί. Η διοίκηση και η οργάνωση ήταν άψογη είπε. Εγώ δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν ταξίδεψα πάνω από 2 φορές με Ολυμπiακή.
Επειδη εχω στεναχωρηθει και γω με τη μακαριτισα της αφιερωνω το παρακατω τραγουδακι σε ενδειξη πενθους και μαυρης πλερεζας.αιωνία η μνήμη της, πάτερ Αγιε Ευλόγησον,
κυριε ελεησον, κύριε ελέησον, κύριε ελέησον
....εδώ αναπαύεται η δούλη του Θεού Ολυμπιακή,
εν τόπω νοερώ, εν τόπω χλοερό!
Low pass και τελευταίο μπιζάρισμα για τα μάτια σας μόνο...O επίλογος γράφηκε σήμερα στις 10.30 το πρωί... η πτήση ΟΑ 424 από Toronto, με 152 επιβάτες ήταν η last ever flight of Olympic Airlines... το SX-DFB, ένα από τα τέσσερα 340 της Ο.Α, δεν προσγειώθηκε αμέσως... έκανε πρώτα ένα low pass για να πάρει το τελευταίο μπιζάρισμα...