• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Olympic Air Η Ολυμπιακή στην MIG του Βγενόπουλου;

XRISTOS71

Member

EvNick

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
USA - JAPAN - AUS
Ναι...δεν ειναι κακό αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Τουλάχιστον έχει τα Ελληνικά χρώματα...

sotisdiv

Member
Είναι ΠΟΛΥ καλύτερο απο αυτό που περίμενα να δω!!!!
Μια κομψή, σοβαρή και όμορφη ανανέωση.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
εμένα μου άρεσε πολύ αυτό;)

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Μια χαρά είναι...αλλά και πάλι εγώ θα προτιμούσα να έβαφαν τρία διαφορετικά αεροσκάφη και να ανέβαζαν μία νέα ψηφοφορία να αποφασίσουμε και να κλήρωναν καμιά 50αριά διπλά εισιτήρια! :haha::haha::haha:

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
καλό είναι, αλλά το μπλε μου φαίνεται πολύ μουντό, ήθελα κάτι πιο έντονο

Traveller

Member
Τελευταίο update από την Ο.Α... τα Airbus είναι τελικά 14... 7 Α319 και 7 Α320...

Pantheon A/W will take delivery of a total of fourteen A319/320s. They are to be operated as Olympic Air & will replace the current Olympic A/L fleet of B737s. Adding to & updating last week's blog, these will be two ex Hamburg International A319s that were NTU, four Kingfisher A320s (two of them NTU), both of the currently parked Privatair A319s, a Mexicana A319 that was NTU, two Mandala A319s & three upcoming A320s that were NTU by Blue Wings.

Από δρομολόγια τώρα... κόβονται σίγουρα και τα τρία long (N.Yόρκη, Καναδάς, Γιοχάνεσμπουργκ) καθώς οριστικά πλέον δεν αγοράζονται τα τέσσερα 340...

Οι σίγουροι προορισμοί είναι Amsterdam, Brussels, Cairo, Istanbul, Larnaca, London Heathrow, Milan Linate, Paris CDG, Rome, Tel Aviv, Vienna που θα εκτελούνται με τα Airbus και τα Τίρανα, Σόφια, Βουκουρέστι, Βελιγράδι που θα εκτελούνται με τα Q400...
Ερωτηματικό παραμένουν τα δρομολόγια της Γερμανίας όπου ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες τι θα γίνει με αυτά...

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
διάβασα κάπου (δεν το βρισκω τώρα για να παραθέσω το σχετικό link) ότι το δρομολόγιο της νέας υόρκης θα γίνεται ως code share με τη DELTA

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
διάβασα κάπου (δεν το βρισκω τώρα για να παραθέσω το σχετικό link) ότι το δρομολόγιο της νέας υόρκης θα γίνεται ως code share με τη DELTA
Βρες το βρε Μαρακι το λινκ!!! Ειναι κριμα να πανε χαμενα τα εισητηρια σου:cool::cool:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom