CakeNet
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- -
Καλά...εννοείται αυτές οι κινήσεις γίνονται με σκοπό την προσέλκυση ψήφων...από τόσους "δυσαρεστημένους" υπαλλήλους της σημερινής Ολυμπιακής.
πολύ καλό chrikky το συγκριτικό τεστ στην διαδρομη Αθηνα Θεσσαλονικη αναμεσα σε Ολυμπιακη κ athensairways...
γύρισα με ολυμπιακή προχθές δευτέρα του πάσχα από θεσ/νίκη... τιμή 68 ευρώ...
σε άλλο thread έχω γράψει το θέμα με το βαλιτσάκι μου, που δεν το πήρε η athens airways στο αεροπλάνο της (επειδή είναι μικρά και δε χωράνε χειραποσκευές με όριο πάνω απο 40 cm)...και άλλες εντυπώσεις...
Με την Ολυμπιακή, προφανώς, δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη βαλίτσα.. Βέβαια (μάλλον το συνηθίζει τελευταία).. δεν πέταξα ακριβώς με Ολυμπιακή.
Η κοπέλα στο check in μάς ενημέρωσε ότι θα πετάξουμε με ένα αεροσκάφος Α320 της ισπανικής Air Comet, νοικιασμένο από την Ολυμπιακή.
Εντυπώσεις αδιάφορες... Μας προσφέρανε μόνο νερό και τπτ άλλο, ούτε καν φυστίκια, ούτε καν ένα μπισκοτάκι χαχα! (είχα κακομάθει από το σαντουιτσάκι και το muffin της Athens )... ενώ φυσικά στο αεροπλάνο όλες οι ανακοινώσεις γίνανε σε ισπανικά και αγγλικά και οι αεροσυνοδοί ήταν ισπανίδες.. (ωραίες στολές κλπ κλπ αλλά με αυτά ασχολείται ο traveller εγώ δεν έδωσα σημασία στις κοπέλες...)
επίσης είχε γύρω στα 40 λεπτά καθυστέρηση χωρίς προφανή λόγο (μάλλον άργησε να έρθει το αεροπλάνο από αθήνα..)..
πάντως, υπό αυτές τις προϋποθέσεις, και καθώς βρίσκεις ακόμη εύκολα λιγάκι φτηνότερα εισιτήρια, θα έδινα ελάχιστα ποντάκια παραπάνω στα μικρούλια αεροπλάνα της athens...
Ένσταση... τα δρομολόγια αυτά της Ο.Α όπως και το Γιοχάνεσμποργκ και η Βηρυτός μόνο τυχαία δεν είναι προγραμματισμένα έτσι... πετάνε τέτοιες ώρες λόγω των Ευρωπαικών conections...Τελευταια ομως που ειδα τις ωρες που πεταω για Τελ αβιδ και γυριζω απο Καιρο επαθα σοκ.
Αναχωρηση απο Αθηνα 02.20 π.μ.
αναχ. απο Καιρο 02.45 π.μ.
Γιατί δεν την ονομάζουν MIGA?? MIG Airways??Μεταξύ των μεγάλων αλλαγών που θα επιφέρει ο όμιλος Βγενόπουλου στον πολύπαθο αερομεταφορέα, θα είναι στο όνομα,....