LULLU
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- το ψαχνω....
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νιγηρας-Μαλι
.... το απολαυσα αυτο το ταξιδι...ευχαριστω..
Είναι μια από τις χαρές να μοιράζεσαι εικόνες κι εμπειρίες. Χαίρομαι που μπορώ να ανταποδώσω αυτό που έχω ήδη εισπράξει με τις ιστορίες σας τόσο καιρό: να ταξιδεύω με τη φαντασία (....και να το προγραμματίζω βεβαίως βεβαίως).... το απολαυσα αυτο το ταξιδι...ευχαριστω..
Περνώ τη φάση ισλανδοπληξίας. Το ηφαίστειο φταίει. Μόλις ολοκληρώσω σε 2 κεφάλαια και απεξαρτηθώ θα επανέλθω στα πτώματα. Εντός εβδομάδος εκτός απροόπτουΤο ξέρω ότι βρίσκεσαι χαμένος κάπου στην Ισλανδία την οποία ακόμα δεν έχω αρχίσει να διαβάζω γιατί μου τέλειωσαν τα χάπια, αλλά μήπως να έγραφες και εκείνο το τελευταίο κεφάλαιο να διαβάσουμε τα περί πτωμάτων; Έτσι για να σταματήσω να σκέφτομαι τους Aragorn, Gimli, Legolasνα τρέχουν στο κατόπι σας, δεν θέλω να σε πιέσω με την ησυχία σου, ως τις 12.00 να έχεις τελειώσει.
Απολογούμαι...έφθασα με χρονοκαθυστέρηση......υπέροχη και αυτή η περιγραφή... όταν τελειώσει η ισλανδοαφήγηση...μη μας ξεχάσεις με τρώει κι εμένα η περιέργεια για τα πτώματα...Περνώ τη φάση ισλανδοπληξίας. Το ηφαίστειο φταίει. Μόλις ολοκληρώσω σε 2 κεφάλαια και απεξαρτηθώ θα επανέλθω στα πτώματα. Εντός εβδομάδος εκτός απροόπτου
Είδες τι έχουμε πάθει εδώ μέσα;;;Διάβασα όλη την ιστορία μαζεμένη και ενθουσιάστηκα! Και οι φωτογραφίες υπέροχες! Πού να πρωτοπρολάβω να ονειρευτώ ταξίδι μ'όλα αυτά που διαβάζω στο forum;