maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Φτάνει πια με το πλυντήριο των Ρώσων (Κύπρος),θέλουμε μόνο Γαλλο-Γερμανικά πλυντήρια (Λουξεμβούργο).
Όχι......αλλά ποιος σε έβρισε?Εσύ θα άνοιγες σοβαρή συζήτηση με ανθρώπους που σε βρίζουν ?
Αναρωτιέσαι κι εσύ γιατί υπάρχουν χώρες όπως το Λιχτενστάιν, το Λουξεμβούργο, το Μονακό και κάτι περίεργα όπως Isle of Man κτλ?Φτάνει πια με το πλυντήριο των Ρώσων (Κύπρος),θέλουμε μόνο Γαλλο-Γερμανικά πλυντήρια (Λουξεμβούργο).
Αν δεν κάνω λάθος η μη αριστερή κυβέρνηση του Λουξεμβούργου δε ζήτησε σχέδιο διάσωσης από την Ευρωζώνη όπως το έκανε με δάκρυα στα μάτια η αριστερή κυβέρνηση Χριστόφια της Κύπρου.Φτάνει πια με το πλυντήριο των Ρώσων (Κύπρος),θέλουμε μόνο Γαλλο-Γερμανικά πλυντήρια (Λουξεμβούργο).
Η Ιρλανδία τι ακριβώς έκανε? Μήπως πήρε και ένα τεράστιο δάνειο για τις πτωχευμένες της τράπεζες? Ή μήπως αυτά τα έκανε η "άλλη" ΕΕ? Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά?Αν δεν κάνω λάθος η μη αριστερή κυβέρνηση του Λουξεμβούργου δε ζήτησε σχέδιο διάσωσης από την Ευρωζώνη όπως το έκανε με δάκρυα στα μάτια η αριστερή κυβέρνηση Χριστόφια της Κύπρου.
Εσύ θα άνοιγες σοβαρή συζήτηση με ανθρώπους που σε βρίζουν ?
Εσύ και ο "φίλος" σου ο μαλτάκιας δεν κατεβάζετε ολημερίς κι ολονυχτίς ότι καντήλι υπάρχει για τους κακούς νεοφιλελεύθερους?Όχι......αλλά ποιος σε έβρισε?
Αυτοί οι ίδιοι δεν είναι που λέγανε προ ημερών ότι υπήρχε επαρκής ρευστότητα στη Κύπρο;;;καθώς οι ευρωπαίοι - αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ του ''όχι'' - δείχνουν άγριες διαθέσεις αφήνοντας να εννοηθεί ότι η χρεοκοπία είναι προ των πυλών.
[/URL]
Σε έβρισα ποτέ εγώ? Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις....ή μπορεί να κάνω κι εγώ...αλλά δεν νομίζω να απασχολεί το φόρουμ αυτό το θέμα...Εσύ και ο "φίλος" σου ο μαλτάκιας δεν κατεβάζετε ολημερίς κι ολονυχτίς ότι καντήλι υπάρχει για τους κακούς νεοφιλελεύθερους?
? Τι θα πει άλλη εποχή? Εκεί η χρεωκοπία έγινε φθινόπωρο ας πούμε? Μάστα...1ον το ιρλανδικό μνημόνιο ήταν σε άλλη εποχή
Μη στο χαλάσω, αλλά ήταν ακριβώς η ίδια περίπτωση. Χρεωκοπημένες τράπεζες, άρα χρεωκοπημένο κράτος (που είναι αναγκασμένο να διασώσει τις τράπεζες). Ακριβώς ίδια. Άλλη αντιμετώπιση. Και οι δύο καταστροφικές για τους λαούς των χωρών.και εντελώς άλλη περίπτωση από την Κύπρο