• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Η Θεσσαλονίκη πέμπτη ωραιότερη πόλη για διασκέδαση στον κόσμο

Blondeamon

Member
Κάνας μεθυσμένος χαχααχα.

Άκου εκεί καλλιτεχνικά καφέ και λατιν μπαρ η Σαλονικα. Που έχουμε ανα 10 μέτρα αφίσες για κάθε σκυλί της νύχτας και κάθε μέρα είναι γεμάτα τα μπουζούκια.

Υ.Γ Εντάξει σαλονικιός είμαι αλλα δεν είμαι και τυφλός να παραμυθιάζομαι. Μια πόλη είναι οτι και οι κάτοικοι της, μέχρι και νομάρχη πρώην μπουζουξή βγάλαμε τι να λέμε τώρα.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Κάποιος που από την Αβάνα, τη Στοκχόλμη, την Κομποστέλα και την Πόλη του Μεξικού δεν πέρασε ούτε απ' έξω... ΄"Ακου ΝΤουμπάι...με παράφωνους Φιλιπινέζους να τραγουδούν Έλβις Πρίσλεη υπό το βλέμμα αγελάδας Ρωσίδων βιζιτατζούδων... ΤΡΕΛΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Κάνας μεθυσμένος χαχααχα.

Άκου εκεί καλλιτεχνικά καφέ και λατιν μπαρ η Σαλονικα. Που έχουμε ανα 10 μέτρα αφίσες για κάθε σκυλί της νύχτας και κάθε μέρα είναι γεμάτα τα μπουζούκια.

Υ.Γ Εντάξει σαλονικιός είμαι αλλα δεν είμαι και τυφλός να παραμυθιάζομαι. Μια πόλη είναι οτι και οι κάτοικοι της, μέχρι και νομάρχη πρώην μπουζουξή βγάλαμε τι να λέμε τώρα.
.......................................

Εεεεεείπαμε οκ,απορούμε λιγάκι ώς πρός την κατάταξη στήν πέμπτη θέση αλλά όχι βρε παιδιά να φτάσουμε και στο άλλο άκρο και να λέμε ότι είμαστε και για ..φτύσιμο:roll:,μόνο σκυλομάγαζα:rolleyes:..όχι κι έτσι
Εχουμε πώς δεν έχουμε και σοφιστικέ και άρτ καφέ!!που φιλοξενούν εκθέσεις ζωγραφικής κλπ με ποιοτική μουσική...
καφέ Ντεφάκτο,καφέ γκαλερί Παράλληλος,άρτ καφέ Πρώτο πάτωμα επί της Τσιμισκή,καφέ Μουσείο στα λαδάδικα,Δόν Κιχώτης, το καφέ του μουσείου φωτογραφίας,τα καφέ Ζώγια,το Τρέ Μαρί και πολλά άλλα που τώρα μου διαφεύγουν,επίσης μπαράκια και φινετσάτα μπάρ-ρεστωράν,πιάνο μπάρ κλπ

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Να μην ξεχνάμε και ποικίλα καλλιτεχνικά σχήματα και συναυλίες που κατά καιρούς φιλοξενούνται στην πόλη μας (και δεν αναφέρομαι ασφαλώς σε μπουζούκια)έλληνες και ξένους,πχ αυτή την περίοδο είναι η Πρωτοψάλτη κι ο Κορκολής στο Μύλο,στις 16 Νοεμ στο Πρίνσιπαλ εμφανίζεται ο Τίρσεν ο γάλλος μουσικός γνωστός από το soundtrack της ταινίας Αμελί.....,
Επίσης πληθώρα από ταβέρνες,ψαροταβέρνες,μπυραρίες,μεζεδοπωλεία,...ποικίλων γεύσεων..κρητική,πολίτικη,ιταλική κλπ και γιά όλα τα βαλάντια...(κι αυτά νομίζω εντάσσονται στη διασκέδαση)
ουφ..τι άλλο να σκεφτώ:haha:για να πάρω το αίμα μου πίσω να μη νομίζετε ότι η Θεσσαλονίκη είναι μόνο μπουζούκια:rolleyes:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ακου ΝΤουμπάι...με παράφωνους Φιλιπινέζους να τραγουδούν Έλβις Πρίσλεη υπό το βλέμμα αγελάδας Ρωσίδων βιζιτατζούδων... ΤΡΕΛΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ.
:haha::haha::haha: Yorgos τέλειος!

Μόνο γι αυτήν την ατάκα που έγραψες, δεν πρόκειται να σου πάω κόντρα ποτέ, κι ας μη συμφωνώ μερικές φορές μαζί σου!

Μ'έστειλες και σ'ευχαριστώ!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Στη Θεσσαλονίκη το Φεστιβάλ Κινηματογράφου ξεκίνησε σήμερα.
Ανεβαίνει ο Ορφέας στον Άδη στο Μέγαρο Μουσικής στις 13/11, 14/11, 16/11 και 18/11.
Στο Τελόγλειο έχει έκθεση Χουαν Μιρό και στο Βυζαντινό Μουσειο ξεκίνησε μια έκθεση "Η αρχιτεκτονική ως εικόνα"
Και πάλι κατά τη γνώμη μου είναι απελπιστικά λίγα για μιά πόλη του μεγέθους της Θεσσαλονίκης.
Και κυριως κατά τη γνώμη μου υστερεί σε θεατρικό επίπεδο.

XRISTOS71

Member
αν και δεν είμαι σαλλονικιός !!!!!!!!!! ειναι ομως ο φίλος μου ο Γιωργος ο πρεσβύτερος
και αυτο φτανει

Last edited by a moderator:

XRISTOS71

Member
Και κυριως κατά τη γνώμη μου υστερεί σε θεατρικό επίπεδο.
μαλλον πρέπει τα γνωστα νουμερα να εκδράμουν προς σαλλόνικα μεριά για να ανεβει το θεατρικό σας επίπεδο ....
εξασφαλισμενη επιτυχία !!!!!!!!!!! πετυχημενη συνταγη :haha::haha::haha::haha:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
μαλλον πρέπει τα γνωστα νουμερα να εκδράμουν προς σαλλόνικα μεριά για να ανεβει το θεατρικό σας επίπεδο ....
εξασφαλισμενη επιτυχία !!!!!!!!!!! πετυχημενη συνταγη :haha::haha::haha::haha:
Εξαιρετικούς κωμικούς παραγει η Θεσσαλονίκη από μόνη της και χωρίς εξωτερική βοήθεια. Από εκει και έπειτα δυστυχώς βρίσκουν τη θεατρική τους τύχη στην Αθήνα :(. Από τα παλαιότερα χρόνια (βλ. Βουτσά) εως τα νεώτερα (βλ. Αθερίδης, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Σταρόβας).

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Ότι αφορά Θεσσαλονίκη για τους δύσπιστους ας δοκιμάσουν Μαγικό αυλό (αυτήν την περίοδο έχει έναν πολύ καλό κιθαρίστα με καλό ρεπερτόριο),Domous για καλή μουσική και ποτό ,και το αγαπημένο μου Oto Dix για καταπληκτικά λουκάνικα και γερμανικες μπυροσπεσιαλιτες (μόλις γυρισα απο εκεί ,απο όπου έπαιζε ένα πολύ καλό ντουέτο ).
Θεσσαλονίκη λοιπόν η πέμπτη καλύτερη πόλη για διασκέδαση γιαυτούς που ξέρουν.Για όσους δεν ξέρουν μια δοκιμή θα τους πείση.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εξαιρετικούς κωμικούς παραγει η Θεσσαλονίκη από μόνη της και χωρίς εξωτερική βοήθεια

Και αυθεντικούς, χωρίς σενάριο δουλεύουν τα παλικάρια. Ο αγαπημένος μου λέγεται Παναγιώτης και εμφανίζεται σε βαριετέ από personas όπως ζορό, καβαλάρης, οδηγός μπουλντόζας κλπ.

Blondeamon

Member
Εξαιρετικούς κωμικούς παραγει η Θεσσαλονίκη από μόνη της και χωρίς εξωτερική βοήθεια

Και αυθεντικούς, χωρίς σενάριο δουλεύουν τα παλικάρια. Ο αγαπημένος μου λέγεται Παναγιώτης και εμφανίζεται σε βαριετέ από personas όπως ζορό, καβαλάρης, οδηγός μπουλντόζας κλπ.
AXXAAXXAAXXAAXAXAXAXAXAX

ΘΕΟΣ!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie