• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Η Θεσσαλονίκη ανάμεσα στους "must" προορισμούς του 2011

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

kabamarou

Member
Σε παρακαλω, μη με κανεις να επαναλαμβανομαι...
για την adikohameni το εγραψα.

Δε σας βλεπω ομως να πολυτοποθετειστε στην ερωτηση μου.
Τελικα υπαρχει εμπαθεια ή οχι?
φυσικά και υπάρχει και είναι πολύ εύκολο να την υιοθετήσεις σαν Θεσσαλονικιός.Προσωπικά τα έχω ξεπεράσει αυτά αλλά αν με ρώταγες παλιότερα δεν θα έλεγα το ίδιο γιατί με έπνιγε το παράπονο που η ομάδα μου αδικούνταν συνέχεια από ομάδες των Αθηνών όπως και το ότι στην Θεσσαλονίκη δεν έδιναν πολλά χρήματα σε σχέση με την Αθήνα αλλά για όλα αυτά βέβαια δεν φταίει σε τίποτα ο μέσος Αθηναίος.

Για καντο μου πιο λιανα.
Νοοτροπια-τροπος ζωης -αλλη χωρα?
Ναι όντως είναι άλλη χώρα η Αθήνα.Από που να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς.
Οταν βλέπεις τους ανθρώπους να τρέχουν για να προλάβουν το μετρό,να σε σταματάνε συνεχώς στον δρόμο άνθρωποι και να σε ζητάνε χρήματα τηλεκάρτα η δεν ξέρω και εγώ τι άλλο,όταν βλέπεις δεκάδες πρεζόνια στην ομόνοια και άνθρωπους να προσπαθούν να σου πουλήσουν ναρκωτικά επηδεί απλά έτυχες να περνάς από εκεί και τόσα πολλά άλλα ψιλοάγνωστα για τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης σκέφτεσαι μα που ήρθα;
Οι Αθηναίοι είναι επίσης πολύ πιο αγχώδεις από εμάς πιο ανταγωνιστικοί και πιο γρήγοροι σε ότι δουλειά και να κάνουνε.
Για να μην παρεξηγηθώ μου αρέσει πολύ η Αθήνα η τουλάχιστον κάποιες περιοχές της και φυσικά οι άνθρωποι της που πιστεύω ότι ξέρουν να εκφράζονται πολύ καλύτερα από εμάς.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Κατάλαβες τώρα Κλεοπάτρα γιατί εγώ δεν μετείχα στην κουβέντα? Γιατί ήξερα ότι εκεί θα καταλήξεις τελικά: Στη βαφή!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Τώωωρα κατάλαβα τι είδους απάντηση θες (δεν έπιασε η βαφή την τελευταία φορά κι έχει παρενέργειες - πρέπει ν' αλλάξω κομμωτήριο):

Ε, λοιπόν ναι, είναι μύθος διότι παντού υπάρχει ένας μύθος.
Μη λες ψεμματα βρε ...δεν βλεπεις τι λενε οι αποκατω σου:bleh::bleh:

και η αληθεια ειναι -μιας και επιμενεις οτι οντως εχει βγει η ριζα ..πρεπει να κλεισω ραντεβου next week

cabamarou αληθεια δεν υπαρχουν κακοφημες γειτονιες και περιοχες με πρεζονια κλπ στη Θεσσαλονικη?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ισως εχει να κανει και πως εχει συνηθισει ο καθενας και τι του φαινεται πιο οικειο. Γι αυτο και χρησιμοποιησα τη λεξη "ξενιζει" και οχι καποια αλλη οπως "δεν μ'αρεσει", "απεχθανομαι", "μισω". Κρατα αυτο... ξενιζει

Για το φαγητο μιλουσα γι αυτο που γινεται στα σπιτια περισσοτερο και οχι για το εξω. Θεωρω οτι και η Αθηνα και η Θεσσαλονικη εχουν πολυ κακα εστιατορια (σαφως υπαρχουν και εξαιρεσεις) για οσους τουλαχιστον εχουν μικρα πορτοφολια.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
και η αληθεια ειναι -μιας και επιμενεις οτι οντως εχει βγει η ριζα ..πρεπει να κλεισω ραντεβου next week
Δε με προσέχεις, δε με προσέχεις και θα σε μαλώσω: Για τη δική μου ρίζα μιλούσα - όχι για τη δική σου! :)

Για τα υπόλοιπα, τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. Περίεργο, τι έχεις πάρει και είσαι ξύπνια? Δεν το συνηθίζεις. Μόνο κάτι βαμπίρ κυκλοφορούμε αυτές τις ώρες...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Δυστυχως στα σπιτια δεν ειχα τη χαρα να γευτω φαγητο.
Πολυ δυσκολο σε κοβω με τα εστιατορια ..ποιος εισαι παιδι μου ο Γιαννης Λουκακος?

kabamarou

Member
Ναι σαφώς και υπάρχουν και στην Θεσσαλονίκη αυτά που ανέφερα αλλά στο μέγεθος της ομόνοιας πχ. όχι.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Δε με προσέχεις, δε με προσέχεις και θα σε μαλώσω: Για τη δική μου ρίζα μιλούσα - όχι για τη δική σου! :)

Για τα υπόλοιπα, τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. Περίεργο, τι έχεις πάρει και είσαι ξύπνια? Δεν το συνηθίζεις. Μόνο κάτι βαμπίρ κυκλοφορούμε αυτές τις ώρες...
Ειστε καλη παρεα γιαυτο,αλλα οχι δεν το κανω συχνα.Αλλα και σενα σε παρενοχλουμε συνεχεια και δεν σε αφηνουμε να αφοσιωθεις στην Σοκοτρα.
Και μιας και μου το θυμησες θα σας αφησω συντομα.Εχω πονηρο ραντεβουδακι σε κρεββατι με καινουριο τυπο που τον λενε Μορφεα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Δυστυχως στα σπιτια δεν ειχα τη χαρα να γευτω φαγητο.
Πολυ δυσκολο σε κοβω με τα εστιατορια ..ποιος εισαι παιδι μου ο Γιαννης Λουκακος?
Οντως ειμαι δυσκολος, τρωω τα παντα αλλα λιγα ευχαριστιεμαι.
Ο Λουκακος τωρα ειναι ενας απ' αυτους του master chef αλλα δεν ξερω ποιος.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ειστε καλη παρεα γιαυτο,αλλα οχι δεν το κανω συχνα.Αλλα και σενα σε παρενοχλουμε συνεχεια και δεν σε αφηνουμε να αφοσιωθεις στην Σοκοτρα.
Και μιας και μου το θυμησες θα σας αφησω συντομα.Εχω πονηρο ραντεβουδακι σε κρεββατι με καινουριο τυπο που τον λενε Μορφεα.
Αυτος λεει οτι δουλευει γι αυτο δε γραφει... ψεμααααα

Αν ο Μορφεας ειναι πιο ομορφος απο μενα θα θυμωσω.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Εχω πονηρο ραντεβουδακι σε κρεββατι με καινουριο τυπο που τον λενε Μορφεα.
Α, ώστε εκεί τριγυρίζει και τον ψάχνω? Καλά, σήμερα ας διανυκτερεύσει εκεί. Αύριο όμως, πουρνό-πουρνό με το ΚΤΕΛ πίσω στη μαμά, ε?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Οντως ειμαι δυσκολος, τρωω τα παντα αλλα λιγα ευχαριστιεμαι.
Ο Λουκακος τωρα ειναι ενας απ' αυτους του master chef αλλα δεν ξερω ποιος.
Ο μεσαιος!:haha:

Αυτος λεει οτι δουλευει γι αυτο δε γραφει... ψεμααααα
Σαδιστης παιδι μου.μας εχει ξεροσταλιασει στο περιμενε.

Αν ο Μορφεας ειναι πιο ομορφος απο μενα θα θυμωσω.
Πως ειναι ο Μπαντ Πιτ?Καμια σχεση

Α, ώστε εκεί τριγυρίζει και τον ψάχνω? Καλά, σήμερα ας διανυκτερεύσει εκεί. Αύριο όμως, πουρνό-πουρνό με το ΚΤΕΛ πίσω στη μαμά, ε?
καλα θα του το πω..αλλα με χαλασες τωρα.
μαμακηδες δεν θελουμε.
Αντε παλληκαρια μου.
καληνυχτα ..ες αυριον τα σπουδαια.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη