kabamarou
Member
για την adikohameni το εγραψα.Σε παρακαλω, μη με κανεις να επαναλαμβανομαι...
φυσικά και υπάρχει και είναι πολύ εύκολο να την υιοθετήσεις σαν Θεσσαλονικιός.Προσωπικά τα έχω ξεπεράσει αυτά αλλά αν με ρώταγες παλιότερα δεν θα έλεγα το ίδιο γιατί με έπνιγε το παράπονο που η ομάδα μου αδικούνταν συνέχεια από ομάδες των Αθηνών όπως και το ότι στην Θεσσαλονίκη δεν έδιναν πολλά χρήματα σε σχέση με την Αθήνα αλλά για όλα αυτά βέβαια δεν φταίει σε τίποτα ο μέσος Αθηναίος.Δε σας βλεπω ομως να πολυτοποθετειστε στην ερωτηση μου.
Τελικα υπαρχει εμπαθεια ή οχι?
Ναι όντως είναι άλλη χώρα η Αθήνα.Από που να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς.Για καντο μου πιο λιανα.
Νοοτροπια-τροπος ζωης -αλλη χωρα?
Οταν βλέπεις τους ανθρώπους να τρέχουν για να προλάβουν το μετρό,να σε σταματάνε συνεχώς στον δρόμο άνθρωποι και να σε ζητάνε χρήματα τηλεκάρτα η δεν ξέρω και εγώ τι άλλο,όταν βλέπεις δεκάδες πρεζόνια στην ομόνοια και άνθρωπους να προσπαθούν να σου πουλήσουν ναρκωτικά επηδεί απλά έτυχες να περνάς από εκεί και τόσα πολλά άλλα ψιλοάγνωστα για τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης σκέφτεσαι μα που ήρθα;
Οι Αθηναίοι είναι επίσης πολύ πιο αγχώδεις από εμάς πιο ανταγωνιστικοί και πιο γρήγοροι σε ότι δουλειά και να κάνουνε.
Για να μην παρεξηγηθώ μου αρέσει πολύ η Αθήνα η τουλάχιστον κάποιες περιοχές της και φυσικά οι άνθρωποι της που πιστεύω ότι ξέρουν να εκφράζονται πολύ καλύτερα από εμάς.