• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αίγυπτος Η Αίγυπτος μέσα απο τα μάτια και την καρδιά μου...

Krista

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαντορινη
Ταξίδι-Όνειρο
Κάιρο
Καιρο- Αιγυπτος και γενικα η εκει περιοχη ειναι η αγαπημενη μου και ελπιζω να τα καταφερω να παω. Μεχρι τοτε διαβαζω τις ιστοριες και ξεσηκωνομαι ακομα περισσοτερο!! Μπραβο πολυ καλες!!

Arwen

Member
νομίζω ότι η περιγραφή σου και ο τρόπος που γράφεις είναι απλά... εξαιρετικός, στο έχω ξαναπεί άλλωστε!
σ' ευχαριστούμε πολύ!!!!

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
:love1:σε ευχαριστω πολυ!!! εχω να γραψω απο το λυκειο! και δεν ημουν και καλη... αλλα αν υπαρχει συναισθημα...:oops::oops::oops:

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Αδυναμιες ειναι αυτες!!!;)

Traveller

Member
Nα δώσω κι εγώ τα συγχαρητήρια μου για το έξοχο report...

Απολαύσαμε την παραδοσιακή λεμονάδα και τον αραβικό καφέ με μέντα, στο διάσημο El-Ηouseincafé δίπλα στο τζαμί με τις πανέμορφες ανάποδες ομπρέλες που χρησιμοποιούν για σκιά…
Yποθέτω ότι εννοείς το φημισμένο Εl-Fishawi cafe...

Για να ξεφύγουμε λίγο... ότι καλύτερο υπάρχει σε κρουαζιέρα στο Νείλο, μακρυά από τα τουριστικά και συμβατικά είναι αυτό εδώ... http://springtours.com/dahabia.htm

Last edited by a moderator:

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
ευχαριστω πολυ...

Nα δώσω κι εγώ τα συγχαρητήρια μου για το έξοχο report...

Yποθέτω ότι εννοείς το φημισμένο Εl-Fishawi cafe...

Για να ξεφύγουμε λίγο... ότι καλύτερο υπάρχει σε κρουαζιέρα στο Νείλο, μακρυά από τα τουριστικά και συμβατικά είναι αυτό εδώ... http://springtours.com/dahabia.htm
:oops:σε ευχαριστω traveller, και αυτο ηταν το cafe LAYALY EL-HOUSEIN CAFE.. οχι το Εl-Fishawi...
οσο για την ενδιαφερουσα προταση σου για κρουαζιερα, πρεπει να υπαρχουν και οι προυποθεσεις για να την κανεις, συμφωνω οτι μπορει να ειναι ιδιαιτερη αλλα... δεν γινονται ολα σε 7 ημερες... ισως την επομενη φορα...

Attachments

Last edited by a moderator:

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Εγω απολαυσα στα παραδοσιακα κεμπαπτζιδικα που βρισκονται διπλα απ'το Housein cafe τα παραδοσιακα κεμπαπ.Εσκασα λεμε!!!:haha::haha:
Βαρσα εχω ακριβως την ιδια φωτογραφια,στο ιδιο μαγαζι και με τον ιδιο ξεναγο(βλεπε Σπυρος).
Τα κεμπαπ εκει τα απολαυσα,τα ειχε παραγγειλει ο Σπυρος απο διπλανο μαγαζι και μας τα εφεραν εκει.:haha:

Traveller

Member
Δεν κολλάει ίσως με το report της Βαρσαμίας αλλά θα δώσω συνέχεια στην δυνατότητα που έχεις να κάνεις ένα υπέροχο, νοσταλγικό, ρομαντικό και όχι μόνο ταξίδι στο Νείλο. Η συντριπτική πληοψηφία των ταξιδιωτών αποφασίζουν λόγω κόστους, ευκολίας και ίσως φόβου να επισκευθούν την Αίγυπτο με ένα από τα καλά και αξιόπιστα ταξιδιωτικά γραφεία. Τα διαφορετικό όμως βρίσκετε εδώ http://www.nourelnil.com/index.html Η συγκεκριμένη εταιρία έχει 4 μικρά παραδοσιακά αλλά και υπερπολυτελή πλοία που κάνουν την κρουαζιέρα στο Νείλο ονειρική... Λόγω του μικρού ευέλικτου μήκους που έχουν, έχουν την δυνατότητα να κινηθούν και να προσεγγίσουν απόμερες μαγευτικές μη τουριστικές περιοχές μια που τα κλασσικά κρουαζιερόπλοια λόγω όγκου δεν μπορούν να τις φτάσουν. Το φαγητό ασφαλώς και είναι καλύτερο, γιατί απευθύνετε σε 10 το πολύ άτομα όπως και οι ξεναγήσεις. Αν θέλει κάποιος να ζήσει την αυθεντική μαγεία της Αιγύπτου και αντέχει την οικονομική θυσία πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο μπορεί να βρει...

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
και ναι και οχι

Δεν κολλάει ίσως με το report της Βαρσαμίας αλλά θα δώσω συνέχεια στην δυνατότητα που έχεις να κάνεις ένα υπέροχο, νοσταλγικό, ρομαντικό και όχι μόνο ταξίδι στο Νείλο. Η συντριπτική πληοψηφία των ταξιδιωτών αποφασίζουν λόγω κόστους, ευκολίας και ίσως φόβου να επισκευθούν την Αίγυπτο με ένα από τα καλά και αξιόπιστα ταξιδιωτικά γραφεία. Τα διαφορετικό όμως βρίσκετε εδώ http://www.nourelnil.com/index.html Η συγκεκριμένη εταιρία έχει 4 μικρά παραδοσιακά αλλά και υπερπολυτελή πλοία που κάνουν την κρουαζιέρα στο Νείλο ονειρική... Λόγω του μικρού ευέλικτου μήκους που έχουν, έχουν την δυνατότητα να κινηθούν και να προσεγγίσουν απόμερες μαγευτικές μη τουριστικές περιοχές μια που τα κλασσικά κρουαζιερόπλοια λόγω όγκου δεν μπορούν να τις φτάσουν. Το φαγητό ασφαλώς και είναι καλύτερο, γιατί απευθύνετε σε 10 το πολύ άτομα όπως και οι ξεναγήσεις. Αν θέλει κάποιος να ζήσει την αυθεντική μαγεία της Αιγύπτου και αντέχει την οικονομική θυσία πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο μπορεί να βρει...
για τα υπολοιπα θα συμφωνησω μαζι σου, αλλα για το φαγητο οχι... εφαγα καταπληκτικα για τοσα ατομα που ημασταν και κανεις δεν παραπονεθηκε ουτε μια μερα για ποσοτητες, για ποιοτητα, για ποικιλια, και για ευαισθητα στομαχια!!! παιζει ρολο παντα η οργανωση σε αυτο... και η αξιοπιστια του πρακτοριου-εταιρειας καραβιων

GTS

Member
Πολύ ενδιαφέρον....και από τιμές?

Traveller

Member
για τα υπολοιπα θα συμφωνησω μαζι σου, αλλα για το φαγητο οχι... εφαγα καταπληκτικα για τοσα ατομα που ημασταν και κανεις δεν παραπονεθηκε ουτε μια μερα για ποσοτητες, για ποιοτητα, για ποικιλια, και για ευαισθητα στομαχια!!! παιζει ρολο παντα η οργανωση σε αυτο... και η αξιοπιστια του πρακτοριου-εταιρειας καραβιων
Βαρσαμία δεν έχω καμιά αντίρρηση σε αυτό που λες γιατί δεν έχω κάνει καμιά δυστυχώς κρουαζιέρα στο Νείλο κι έτσι δεν έχω άποψη... Ασφαλώς για να το λες το φαγητό θα είναι περίφημο...

Απλά βρίσκω πολύ πιο γοητευτική την ιδέα να απολαύσω μια κρουαζιέρα με ένα πλοίο που νοερά θα με μεταφέρει στα τέλη του 19ου αιώνα, να γνωρίσω άγνωστες μεριές του Νείλου με μόνο 20 το πολύ άτομα συντροφιά και χωρίς να στερηθώ την ασφάλεια και την πολυτέλεια της εποχής μας παρά να ταξιδέψω με ένα σύγχρονο κρουαζιερόπλοιο με δεκάδες άλλους συνεπιβάτες και φασόν πρόγραμμα. Απλώς ιδέες δίνω για το πως μπορείς να κάνεις ένα ταξίδι εντυπωσιακό μεν τυποποιημένο δε καλύτερο, ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα κλισέ.

Και για να απαντήσω στο φίλο GTS, θα πω ότι αυτό το παραπάνω, την ιδιαιτερότητα θα την πληρώσεις γύρω στα 1.000 ευρώ ποσό περίπου διπλάσιο από τα νορμάλ πακέτα αλλά σίγουρα όχι απαγορευτικό για μια special περίπτωση...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα