Rosa Mundial
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ελα ντε
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ταϋλάνδη
χαχα, σοβαρα?Είμαι κι εγώ της γειτονιάς, see you there!
χαχα, σοβαρα?Είμαι κι εγώ της γειτονιάς, see you there!
Ναι, στο 99% έτσι είναι, κι εγώ το παρατήρησα! Πολύ συγκεκριμένες με ενέπνευσαν!Κοιτώντας πολύ γρήγορα τα προγράμματα των πρακτορείων βλέπω ότι σχεδόν σε κάθε ημερήσια έχει τρυπώσει και μια μονή ή μια εκκλησιά. Άρα τις γιαγιάδες δεν της γλιτώνεις με το τίποτα.
χαχα, ναι ισχυει!Κοιτώντας πολύ γρήγορα τα προγράμματα των πρακτορείων βλέπω ότι σχεδόν σε κάθε ημερήσια έχει τρυπώσει και μια μονή ή μια εκκλησιά. Άρα τις γιαγιάδες δεν της γλιτώνεις με το τίποτα.
Σημερα εκανα την διαδρομη Αθηνα -Υπατο - Μονη Σαγματα - Χαλκιδα και πισω.Αυτές τις εκδρομές έχω πάει με ι.χ. αυτοκίνητο.Έχω αγοράσει καλούς αναλυτικούς χάρτες από εκδόσεις ROAD και ΑΝΑΒΑΣΗ οπότε δε χάνεσαι πουθενά.Το Ύπατο Θηβών είναι ένα μικρό χωριό ακριβώς απέναντι από τη Θήβα.Από Αθήνα προς Θήβα στρίβεις στην πρώτη έξοδο για
Θήβα και ακολουθείς τον παράδρομο για 6-7 χλμ. που σε οδηγεί στο χωριό.
Πάνω από το χωριό σε απόσταση 5 χλμ. βατό χωματόδρομο(πας και με συμβατικό ι.χ. σιγά σιγά) είναι η ιερά μονή Σαγματά που πίστεψέ με αξίζει να επισκεφθείς.Στην κεντρική πλατεία του Ύπατου έχει ένα καφενείο-εστιατόριο που δεν έχει μεγάλη ποικιλία φαγητού αλλά φτιάχνει φανταστική μοσχαρίσια και χοιρινή μπριζόλα,χοντρό(προβατίνα) στα κάρβουνα να γλείφεις τα δάκτυλά σου,λουκάνικο και πατάτες τηγανιτές κομμένες στο χέρι και τηγανισμένες επιτόπου.Τρώνε γύρω στα 5 άτομα του σκασμού και πληρώνεις 60 ευρώ.
Την γνωστη αθηναικη Πλακα...http://el.wikipedia.org/wiki/ΠλάκαΟταν λες Πλακα εννοεις αυτη στην Κερατεα;