Κατ' αρχήν καλώς ήρθες Πρωτότυπο πρώτο ποστ!Υπεροχες φωτογραφιες ολες... τις απολαμβανω με ολο μου το ειναι underwater kai giannismits παρακαλω, ποια φωτογραφικη εχετε??(και οποιος ακομα θελει δηλαδη ας μου πει.ηθελα πολλους να ρωτησω )
Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος ή κουλτουριάρης, η φωτογραφία ως μορφή τέχνης εκφράζετε με το πως χρησιμοποιείς τα μέσα που σου δίνει μια φωτογραφική μηχανή (φακοί, διάφραγμα, ταχύτητα, φωτοευαισθησία, βάθος πεδίου, χρώμα, σύνθεση και κάδρο), παρά το πόσο δύσκολο και πολύπλοκο είναι το πρόγραμμα επεξεργασίας που χρησιμοποιείς...Απλά να ξέρεις πως όσοι είμαστε τελειομανείς με την φωτογραφία χρησιμοποιούμε photoshop οι γνώστες ή κάποιο άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας πιο απλό όσοι θέλουν κάτι γρήγορο!
Μα δεν αντιλέγω. Συμφωνώ. Πρώτα οι τεχνικές στη χρήση της φωτογραφικής και μετά ένα πολύ καλό πρόγραμμα όπως το Photoshop για τελειοποίηση! Γιατί ακόμα και την Canon 5D Mark III να έχεις πάλι το photoshop θα έχει τον τελικό λόγο. Εκτός κι αν είσαι γενικά κατά της επεξεργασίας ή δεν σε ενδιαφέρει η διόρθωση.Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος ή κουλτουριάρης, η φωτογραφία ως μορφή τέχνης εκφράζετε με το πως χρησιμοποιείς τα μέσα που σου δίνει μια φωτογραφική μηχανή (φακοί, διάφραγμα, ταχύτητα, φωτοευαισθησία, βάθος πεδίου, χρώμα, σύνθεση και κάδρο), παρά το πόσο δύσκολο και πολύπλοκο είναι το πρόγραμμα επεξεργασίας που χρησιμοποιείς...